simberak Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Zdravíčko, mam takový docela zásadní problémek... Když zapnu Cache a vypnu nucenou kompilaci, tak mi ve frontendu hazí kategorie 404 Takže teď jedu s kompilací... ale je to pomalý a chtěl bych to vyřešit... Problém asi začal, když mi přestalo jen tak fungovat vyhledávání pro zákazníky, tak jsem zkoušel co s tim, a třeba vypínal a zapínal jazyky, původně jsem měl jen tuším češtinu. tak jsem to zkoušel i s angličtinou a nechal jí zaplou. Nakonec jsem to fixnul úpravou v tuším classes search.php a angličtinu už nevypnul a dnes jsem zjistil, že mi to začalo házet všude mezi domenu a kategorie cs/ - takže ranky v čudu, zpětný odkazy směřovaly "jinam" atd... takže jsem angličtinu vypnul a už se linky zase zobrazuje normálně bez cs/ , ALE! Funguje to je když je zaplá kompilace a vypnutej cache??? Co je to za blbost? Mohl by někdo prosím poradit, čím to může být a jak to opravit? Předem moc děkuji, já už si s tím nevím rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Asi špatná komunikace mezi cache shopu a cache serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Dík za answer.... hele vyzkoušel jsem to i v jinym prohlížeči, dokonce i v mobilu... a pořád to házelo 404... Tak jsem vymazal sušenky v Chrome (kterej defaultně používám) a hle, najednou to všude začalo fungovat? Trochu nechápu tu propojenost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 CACHE SERVERU, nikoliv prohlížeče, ale jednou k tomu dojdeš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts