ugurozbek Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Arkadaşlar, ürün eklerken ürünlerin fiyatlarını birini dolar birini lira birini euro olarak girmek mümkün mü? ya da nasıl yapabiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toptancorapci Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Neden ayrı ayrı girmek istiyorsunuz ? Kur modülü ile istediğinizi sistem otomotik yapıyor ve müşteri hangi kurdan fiyatı görmek istiyorsa seçim yapabiliyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugurozbek Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Tamam ön ofiste zaten müşteri ne isterse o gözüküyor. benim demek istediğim. back office te ben bir ürünü euro bazında alıyorum tooptancıdan başka bir ürünü dolar. bunu nasıl çözücem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 (edited) fiyat*kur kodu örnek 5 liralık bir ürün için 5*1 TL 5*0.55 $ 5*0.42 € dolar ve euro kurlarını admin panelinden giriyoruz bunu veritabanından çekmen lazım ve günlük güncelleme yapman lazım veritabanından çekeceğin kod şu $kur = ' SELECT conversion_rate FROM `'._DB_PREFIX_.'ps_currency` '; if ($yazdir = Db::getInstance()->getRow($kur )) $this->smarty->assign(array( 'dolar_kur'=>$yazdir[0], 'euro_kur'=>$yazdir[1], )); sonra tpl den fiyat*dolar_kuru diyeceksin Edited February 21, 2013 by www.gozdesm.com (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
microgazi Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Neden ayrı ayrı girmek istiyorsunuz ? Kur modülü ile istediğinizi sistem otomotik yapıyor ve müşteri hangi kurdan fiyatı görmek istiyorsa seçim yapabiliyor. kur modülünü nerden bulabiliriz ücretli bir modülmüdür? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Merhabalar, Burada PS Çoklu Para Birimi (Multi Currency) için ücretli bi modül mevcut, belki işinize yarayabilir. Kolay gelsin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
microgazi Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 ücretsizi yokmudur peki yani hem dolar hem tl olarak göstermek için 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Maalesef, bu modülün ücretsiz olanı yok diye biliyorum ama isterseniz iletişime geçip indirim için görüşebilirsiniz, yardımcı oluyorlar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
microgazi Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Maalesef, bu modülün ücretsiz olanı yok diye biliyorum ama isterseniz iletişime geçip indirim için görüşebilirsiniz, yardımcı oluyorlar eyvaALLAh shnslmz bi görüselim bakalım ne kadar indirim yapcekler Link to comment Share on other sites More sharing options...
brnesn Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Merhaba Ürün fiyatını dolar olarak girmek ve magazada sadece tl olarak göstermek istiyorum. Böyle birşey yapmak mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler Saygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
driver13 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Bu şekilde yapmak mümkünmü? cevap verilmemiş ama? Bende dolar olarak ürün girip mağazada sadece TL görünmesini istiyorum Merhaba Ürün fiyatını dolar olarak girmek ve magazada sadece tl olarak göstermek istiyorum. Böyle birşey yapmak mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler Saygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Merhabalar, Yukarıda daha önce yanıtlamıştım bu sorunun cevabını: Çoklu Para Birimi (Multi Currency) modülü var daha önce bu modülü çok kullandım ve gayet başarılı buldum. Merhaba Ürün fiyatını dolar olarak girmek ve magazada sadece tl olarak göstermek istiyorum. Böyle birşey yapmak mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler Saygılarımla Bu şekilde yapmak mümkünmü? cevap verilmemiş ama? Bende dolar olarak ürün girip mağazada sadece TL görünmesini istiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
driver13 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Bu modülü incelemiştim ama 127$, bunu ücretsiz olarak yapabileceğimiz bir modül yada kod sistemi yokmudur? Şahin bey'in bu konuda yaptığı bir çalışma var ama harfiyen yapmama rağmen ben çalıştıramadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Bu modülü incelemiştim ama 127$, bunu ücretsiz olarak yapabileceğimiz bir modül yada kod sistemi yokmudur? Şahin bey'in bu konuda yaptığı bir çalışma var ama harfiyen yapmama rağmen ben çalıştıramadım. Maalesef, böyle bir modülün ücretsiz paylaşılanı yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Bu modülü incelemiştim ama 127$, bunu ücretsiz olarak yapabileceğimiz bir modül yada kod sistemi yokmudur? Şahin bey'in bu konuda yaptığı bir çalışma var ama harfiyen yapmama rağmen ben çalıştıramadım. Böyle bir uygulamayı yapmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten bakarak yapabilirler... PrestaShop Admin Panel ve Anasayfa Farklı Para Birimlerinde Göstermek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts