Marcel Screen Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Při zadávání další položky zboží a jejím uložení jsem přešel na front office, abych zboží zkontroloval - na stránce byla chyba 500 - po reloadu je stránka prázdná (nezobrazuje se vůbec nic). Současně mi v back office zmizely všechny kategorie zboží kromě původních nainstalovaných (netuším, jakou to má souvislost). Dokáže mi někdo poradit, čím by to mohlo být? Díky, Marcel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Nenahrával si priveľký obrázok? Mne sa to stávalo keď som nahral obrázok o veľkosti napríklad 2000x2000 že sa zobrazila prázdna stránka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Neuvedená verze shopu, jestli tam jsou custom úpravy, prostě nic, jak ti kurva má člověk poradit? Nevim koho bude bavit tu na 10 stránkách hádat, co si tam posral... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel Screen Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 Diky za reakce - obrazkem to neni; Pro Jakcrabbita: 1) verzi shopu mas v hlavicce - mel by ses nejdriv naucit cist, nez zacnes nadavat; 2) jedna se o zakladni verzi bez uprav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts