tilki Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 (edited) ahoj, prosím můžete mi někdo dát nějaký odkaz, kde je popsaný postup, jak vytvořit vícejazyčnou verzi e-shopu pro 1.5.3 ? díky moc Edited February 13, 2013 by tilki (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaCS.cz Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Přes nabídku Lokalizace > Jazyky zvolit, které jazyky mají být aktívní, případně Importovat jazyk a měnu v Lokalizace > Lokalizace a vícejazyčná verze je hotová. Bude pravděpodobně nutné doplnit některé překlady v Lokalizace > Překlady > Upravit překlady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
menace Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 A jak je to s popisky u zboží? Kde se vkládá druhý jazyk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaCS.cz Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 A jak je to s popisky u zboží? Kde se vkládá druhý jazyk? V administraci produktu je nutné kliknout na vlaječku a vybrat další jazyk pro editaci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 V administraci produktu je nutné kliknout na vlaječku a vybrat další jazyk pro editaci. OMG jsem to ale blb! A já ten možnost překladu produktů a vložených textů hledala všude možně. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts