don_livio Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 salut sunt un utilizator nou al platformei prestashop, mi am instalat 1.5.3.1 si as vrea sa stiu daca am posibilitatea la produsele pe care le adaug sa le modific preturile cu ajutorul unui fisier xl sau geva de genul, adica sa am intr un fisier toate produsele de pe site cu preturile respective, iar cand vreau sa le modific, sa le modific doar in fisier si sa il incarc pe server si preturile sa se modifice automat pe site? multumesc petru raspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 sunt module pentru asta , si eu tias propune store managerul este cel mai adecvat ca si AICI Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_livio Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 multumesc pentru raspuns, mai am o intrebare, o categorie ar putea sa aiba mai multe categorii parinte (adica, am doua categorii, categoria 1 si categoria 2, iar categoria 3 sa fie subcategorie pentru 1 si 2)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 teoretic nu, adica vrei sa vinzi vrabi din turma de oi a lui becali :D:D cred ca s-ar putea dar putine produse sunt care sa faca parte din categoria trabant in magazinul de mercedes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts