CoolTom Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Zapasím se zobrazením IČO v registračních formulářích při prvním nakupu / registraci uživatele. nastavil jsem LOKALIZACE -- ZEME -- CESKA REPUBLIKA -- Je vyžadováno DIČ? - NE Zapnul jsem modul Evropske DIC DIC je ok, zobrazi se, kdyz zadam jmeno firmy Ale ICO jen problikne pri nacitani stranky na prvnim radku formulare a neni tam. ICO se ukaze POUZE, kdyz nastavim Je vyžadováno DIČ? na ANO. Pak je ale ICO povinna polozka Prehlidnul jsem neco? Prestashop 1.5.3.1 Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 No, zřejmě máš chybný překlad, to tvoje Je vyžadováno DIČ je ve skutečnosti IČ A úpravu IČ můžeš udělat v .tpl souborech, aby nebylo povinný, je tu s tím i topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaCS.cz Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 (edited) Omlouvám se za špatný překlad, mělo tam být IČO. V originále je "Need Tax identification number?" – tak mne to zmátlo. V další verzi to bude opravené. Ještě dodatek – od roku.2010 by se mělo oficiálně používat IČO (Identifikační číslo osoby) podle § 24 zákona č. 111/2009 Sb., o základních registrech s účinností od 1. června 2010. Edited February 13, 2013 by PrestaCS.cz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 A co je za problém s tím tvým dodatkem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUBE-IN Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 IČ -> IČO Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Tak to si snad přepíšeš v překladech ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts