AutoHifi Brno Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Zdravím, přešel jsem s PS 1.5.2.0 z hostingu90 na Wedos a stránky jsou strašně pomalé. Poradí někdo jak mám PS nastavit? (cash atd.) Nebo může to být nastavením? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubrt1 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Řešil jsem to samé.Jediné co jsem našel bylo vypnutí modulů co dělají statistiky.Trochu to pomohlo ale extra rychlost to není.Mám prestu 1.5 a cca 600 druhů produktů www.dortovepomucky.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marťas Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Už jsem také pátral neboť mám podobný problém. A fakt nevím, vše se zdá, je nastaveno v pořádku ale přesto je to pomalé - nechápu. Čekal jsem, že wedos bude rychlejší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubrt1 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ted jsem u tebe byl na e-shopu přes mobil a WiFi a úplně v pohodě rychlost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marťas Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Jo sorry, zjistil jsem, že nejpomalejší je kupodivu na chromu... ostatní lítají rychle. Ale teď se mi zdá i v něm to je rychlejší. Netuším ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel.kocarek Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Jo sorry, zjistil jsem, že nejpomalejší je kupodivu na chromu... ostatní lítají rychle. Ale teď se mi zdá i v něm to je rychlejší. Netuším ... Na Wedos doporučuji držet se návodu http://kb.wedos.com/aplikace/prestashop-instalace.html Změnil jsem nastavení z Memcached na souborový systém dle návodu a zlepšení je viditelné na první pohled. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts