Airik Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 (edited) Sziasztok, A segitségeteket szeretném kérni. PrestaShop™ 1.4.3 - at használok és új kategoria felvételekor az új kategória megjelenik a webáruházban is és a Back officeban is, de új termék felvételekor nem látja az új kategórákat, csak a telepítéskor feltelepült próba kategórák közül tudok választani. Tudna nekem valaki valami megoldást, hogy a termékeknél a saját kategóriáimat tudjam beállítani. ID Name 1 Home 3 Accessories 4 Laptops 2 iPods Előre is köszönöm a segítségeteket. Airik Edited February 11, 2013 by Airik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 látni kéne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airik Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 látni kéne, de sajnos nem látja Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 nekem kéne látni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airik Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 http://tintapaca.eu/proba/ Itt kéne tudjam a kategóriát beállítani az új terméknél, és itt nem jelenik meg az általam felvett 3 kategória Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Mi után következett be ez a hiba? Frissítés? Ha igen, miről frissítettél? Amúgy ftp-n csinálnék egy mentést az admin mappáról és utána felülíratnám az összes fájlt megint az admin mappában egy tiszta 1.4.3-al. Az AdminCatalog néha tud érdekes dolgokat művelni. Valamint egy cashe ürítés sem ártana ha még nem csináltál. Ctrl + Shift + Del. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airik Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Köszönöm pattila01! Egyelőre kerestem egy újabb verziót, és feltöltöttem azt – a ez a probléma az újnál nem jelentkezett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts