Cem Alp Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Merhaba Herkeze, Sipariş listesini bulunan belirttiğim tarihler arasındaki siparişleri excelle aktaracak modüle ihtiyaç duymaktayım.Sadece siparişleri aktaracak modülde olabilir. Forumda ve arama motorlarında baktım fakat göremedim. Prestashopta böyle bir modül muhakkak yapılmıştır diye düşünüyorum daha önce gören kullanan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 banada lazım, takip edeyim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Selamlar Cem Bey, Burada çok önceden açılmış ama halâ güncel olan bir konu var, dilerseniz inceleyebilirsiniz. Eğer o başlık üzerinden bir çözüme ulaşamazsanız buradan ilettiğiniz takdirde, müsait olduğumda ilgilenmeye çalışırım. Görüşmek üzere, iyi çalışmalar: bol kazançlar. Şahin SOLMAZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts