hrncal.junior Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Opět jsem narazil na problém který řeším už 4 hodiny a furt nic..Potřebuju nahrát CSV souborem produkty - problém je v tom že mám udělané kategorie, které mají podkategorie a ty mají ještě další podkategorie (a sem to potrebuju nahrát). Vůbec mi to nejde. Vzteká se to (Property Product->weight is not valid). Už vůbec nevím co s tím. Díky za případnou pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 U váhy používej tečku místo čárky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrncal.junior Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Díky moc. Funguje to:-)..jednoduché až se stydím Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrncal.junior Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Ještě mě napadla jedna otázka - čím to že to takhle funguje? Změna čásrky an tečku a jede to jak má. Díky za případnou osvětu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Protože Prestashop netušim Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrncal.junior Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 Takže koukám že to je jako s windowsem :-D člověk ani netuší proč, protože zdravej rozum to nechape, ale prostě to tak je Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 No, jestli to je podle francouzskýho metrickýho systému, tak tam jsou ty tečky asi oprávněně... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrncal.junior Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 To mas pravdu.. ma to svoji logiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts