e-reducere Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 (edited) Salut tuturor, va rog sa ma ajutati cu o problema. in administrarea prestashop cand activez rescriere url imi dispar toate pozele produselor, iar cand i am intrebat pe cei de la firma hosting au spus ca la ei " Rescrierea de URL-uri (mod_rewrite) este ACTIVA pe server" unde este problema si cum proceda??? Am incercat cu ea activata sa bag un produs nou in administrare vad poza o adauga totul este ok, dar pe site nu imi apare imaginea. Vreau sa am rescriere url activata fara sa pierd pozele. Cineva sa ma ajute cu un sfat va rog. Multumesc anticipat Edited February 9, 2013 by e-reducere (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinstan Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Rescrierea URL face ca pozele sa nu fie citite pe URL-ul vechi si din acest motiv nu ti le afiseaza. Nu cred ca exista o solutie pentru asta. Ar trebui sa iei toate produsele la mana si sa urci pozele sau poti apela la o firma de programare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 ai golit cache-ul?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Poti incerca si refacerea thumnail-urilor din BO->preferences->Images Daca nu ai server dedicat, alege refacerea in maim multe etape, pe categorii de imagini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts