krmihova Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Hi, Please excuse my English. I have an online shop that has an issue and I can't manage it. There is an opening delay - it takes about 10 seconds before opening the store. For me this is unusual, because the database is almost new and there is about 400 products. The site is http://shop.euro-woman.net/ I'll be very thankfull if someone help me to solve this problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Detelin Markov Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Здравейте Кр. Михова, Опитах се да тествам с няколко сайта твоя магазин, но безуспешно. Дано някой от по-големите преста фанатици да даде предположение от какво може да се получава това. Но според мен проблема е или хостинга или инсталацията - която не знам защо ползваш старата версия 1.4, би било добре да преминеш към 1.5 има много плюсове. Може и да имаш проблем в настройките които са на Advanced Parameters -> Performance - има много информация за настройките във форума. Поздрави и успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krmihova Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Здравейте Кр. Михова, Опитах се да тествам с няколко сайта твоя магазин, но безуспешно. Дано някой от по-големите преста фанатици да даде предположение от какво може да се получава това. Но според мен проблема е или хостинга или инсталацията - която не знам защо ползваш старата версия 1.4, би било добре да преминеш към 1.5 има много плюсове. Може и да имаш проблем в настройките които са на Advanced Parameters -> Performance - има много информация за настройките във форума. Поздрави и успех. Здравейте dodimarkov, Благодаря за отговора. Използвам добър хостинг. Преди около седмица го смених, защото превишавах cpu минутите на хостинг компанията. Незнам защо така се получава - нито е толкова посещаван сайта, нито имам много продукти. Сега поетапно започнах да спирам разни модули, за да видя дали ще се отрази на процесорното време. Незнам дали е удобно да си пишем тук на български език, но ако имате желание да ви обясня по-подробно, с радост бих го направила. Пишете ми на лични или на мейл kr_mihova(et)dir.bg ако имате идея как да се справя с проблемrje. Благодаря Ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta Ecommerce Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Yes, shop opens a bit slow. I'd say that it is up to the hosting company. Did you try contacting them? Besides that, your store looks nice. Please, try keeping this forum in English Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts