lukk Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Zdravím Vás, mám položku u které potřebuji využít kombinace. Pokud ale přidám byť jednu skupinu kombinací (například barvu) cena u produktu se změní tak že systém bere cenu bez DPH jako cenu s DPH a od ní odečte 21% a vypíše ji jako cenu bez DPH. Pokud se položk.a vloží do košíku, je vše v pořádku - 240Kč včetně DPH. Můžete vyzkoušet. Jedná se o prestashop 1.4.9 a originální neměněné téma. Samozřejmě cache i compile jsem zkoušel mazat. Předem díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Zkoušim měnit kombinaci a cena se mi nemění vůbec... jestli to je tenhle web: http://www.kumbar.eu/cs/pracovni-odevy/1102410-kalhoty-lochness.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Ano, to je v pořádku. Jde o to, že cena 164Kč bez DPH a 198Kč s DPH je zobrazena špatně. Správně by mělo být 198Kč bez DPH a 240Kč s DPH. Když vložíš zboží do košíku, tam se zobrazí správně 240Kč vč. DPH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 LOL, co to je za blbost? To vidim poprvé v životě ale jak koukám, jedinej teda ten modul košíku ti to počítá správě, protože když košík rozkliknu, tak tam je to rozepsaný taky špatně... divný... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts