fraidyy Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Zdravím, dlouho jsem hledal, ale nenašel přesně to, co požaduji, kde jsou umístěné přímo tyto překlady prosím ? V modulech jsem to nenašel ani v default složce s languages... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Nějak se mi ten obrázek nechce načíst, můžeš to dát někam jinam a ne do přílohy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraidyy Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Nějak se mi ten obrázek nechce načíst, můžeš to dát někam jinam a ne do přílohy? Jedná se o standartní texty na stránce jako je "Kategorie", "Nejprodávanější zboží" apod... http://net365.cz/MEDIA/napisy.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Mrkni se do šablony do překladů, jestli tam nejsou ty moduly extra... stejně tak i v překladech modulů by měly být napsaný až někde ke konci, pokud jsou to moduly extra k šabloně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts