ceas Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Salut! Ieri am observat in webmastertools ca mi-au disparut backlinkuri.Din 25mii backlinkuri am ramas cu 500?!Am crezut ca nu am vazut bine! La o investigare mai amanuntita am observat ca ramasesera numai acelea care faceau trimiteri pe subpagini nu pe homepage-ul siteului adica, In sectiunea "Conţinutul dvs. către care s-au făcut cele mai multe trimiteri" numai exista linkul principal ci numai subpagini. Mentionez ca in aceeasi zi am trecut de pagerank 1 la pagerank 2. Daca cineva stie de ce s-a intamplat asta sa imi impartaseasca si mie din experienta lui, ca eu nu stiu ce sa mai cred.Eprima oara cand mi se intampla treaba asta si este destul de frustrant.Oricum nu cred ca este o coincidenta disparitia acestora cu trecerea mea la pagerank2. Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinstan Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Despre ce site e vorba? Probabil aveai backlink-urile catre www.magazin.ro si ti-ai instalat activat canonicat URL catre magazin.ro (fara www in fata). In mod normal ar fi trebuit sa iti pastreze backlink-urile, dar poate sunt inca in transfer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joinwebdesign Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 da si mie mi sa intamplat aceeasi chestie partea frumoasa e ca si urc pe google considerabil la o bataie de cuvinte de 10.400 mil am ajuns pe pagina 4 in 2 luni .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts