gbazala Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Zdravím fórum! S Prestashopem mám už asi 4denní zkušenost, tak se předem omlouvám možná za blbý dotaz, odpověď jsem ale nikde nenašel. Pokouším se změnit šablonu obchodu ze standardní na nějakou jinou. Přes FTP nahraju šablonu, v administraci ji nahraju a vynutím kompilaci stránky. Až sem OK. Problém ale nastane, že v nové šabloně jsou prvky nesmyslně rozházené a nejdou přemístit (zejména nákupní košík), horizontální menu se otevírá pod obrázkem místo aby ho překrylo a v některých kategoriích (např. naposledy prohlížené) buď zmizí obrázky nebo se rozhází. Stejně se takto chová více šablon (free), takže asi bude chyba u mne, netuším ale kde. (viz příloha) Shop je v režimu "Údržba" takže pokud by někdo chtěl mi pomoc (klidně i za nějaký rozumný peníz), prosím o info jakou IP povolit, případně bych poslal i login. Předem díky moc. Prestashop: 1.5.3.1 Hosting Wedos Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Většinou ty šablony pokud jsou zabalené, tak je přes instalátor nainstaluj a von už tě navede, co jak chce nastavit a změnit, pokud to tam není, musíš postupovat podle nějakého manuálu k šabloně a pokud tam není, tak pokus omyl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts