byandroid Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Merhaba arkadaşlar, Pestashop 1.4 sürümünü kurdum anasayfadaki yeni ürünler boluğunda son eklenen üç ürün listeleniyor bunun sayısını 12 ye çıkartmak istiyorum. Tüm ayarları incelememe rağmen çözemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdinden tşk ederim iyi çalışmalar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Merhabalar, Yönetim Paneli -> Tercihler -> Ürünler sayfasını açınız: "Sayfa başına ürün adeti:" varsayılan değeri: 10 olan kısmı 12 olarak düzenleyiniz, sorun çözülmüş olacaktır. Ayrıca, yeni ürün tarihini düzenlemek için: "Bir ürünün 'yeni' olarak vurgulanması geçerli olan gün adedi: " seçeneğinin varsayılan 20 değerini de değiştirebilirsiniz. İyi çalışmalar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
byandroid Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Daha önce belirttiğiniz ayarları yapmıştım sorun sistemdeymiş sistemi yeniden yükledim sorun düzeldi. İlgilendiğiniz için çok tşk ederim iyi çalışmalar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Rica ederim, Sorunun çözüldüğüne sevindim, iyi çalışmalar dilerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts