Guest Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 (edited) nasadil jsem pred par dny na jeden web zdarma stazeny vzhled VELVETSKY ktery je zdarma ke stazeni na strankach dapurpixel. mam jeden problem - nemohu najit kde se da prelozit lokalizovat do zahlavi. zkousel jsem uz i psat primo do dapurpixelu ale bohuzel tim ze je vzhled free tak k nemu nedavaji zadnou podporu. mohl by mi nekdo s timto problemem pomoci. (potreboval bych lokalizovat tyto slova "Welcome" "Log in" "Your account" "Cart" "(empty)", vse ostatni kdyz jsem prelozil lokalizaci v prestashopu se prelozilo az na tyto slova v zahlavi) zahlavy u tohoto vzhledu vypada takto: jinak oficialni stranky pro tento vzhled jsou zde: http://dapurpixel.co...shop-theme-faq/ predem dekuji vsem co nejak pomuzou. Edited February 2, 2013 by PepeCZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 tak uz jsem to vyresil. tento template pouziva ve slozce s timto templatem vlastni nastaveni modolu cms a ja celou dobu upravoval cms prmo v root-modules. takze problem vyresen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts