silberstern Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Salut, Am adaugat in lista de produse un input in care cumparatorul sa specifice cantitatea dorita fara a mai intra in pagina de detalii pentru un produs, conform cu solutia de aici http://www.prestashop.com/forums/topic/137262-solved-add-quantity-box-to-product-listing/. Toate bune si frumoase, doar ca, intotdeauna se adauga un singur produs in cos indiferent de cantitatea introdusa in input. Am mai regasit problema pe mai multe forumuri, dar nu si o solutie. Poate cineva sa imi dea un tip care sa ma ghideze spre rezolvare? Versiunea de PS pe care o folosesc este 1.4.8.2. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 ce versiune folosesti la mine merge www.in-vino.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
silberstern Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 (edited) Versiunea este 1.4.8.2 In ajax-cart.js am setat si un alert care nu apare in momentul adaugarii produsului in cos ceea ce ma face sa cred ca poate este alt js care este apelat. Edited February 2, 2013 by silberstern (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts