king50 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Sziasztok! Létrehoztam egy-két kategóriát, és az újakat a lista végére rakta mindenhol! Hogy tudnám gyorsan ABC sorrendbe rakni mindet? Előre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
king50 Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 Közben még annyit vettem észre, hogy mióta frissítettem a shop-ot 1.5.3-ra, ha admin felületen szeretném a termékeket vagy kategóriákat rendezni pl. név szerint akkor visszadob a Home kategóriába és nem állítja át! Mi lehet a gond, van valakinek ötlete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 az egyik legnagyobb gond, hogy az 1.5 verzió tele van hibával... Link to comment Share on other sites More sharing options...
king50 Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 az egyik legnagyobb gond, hogy az 1.5 verzió tele van hibával... Igen már több helyen rájöttem sajnos! Lehet ez ellen tenni valamit? A termékek rendezése jó, csak a kategóriáké nem. Valamelyik file visszamásolása mentésből megoldhatja? Ha igen akkor melyik lehet ez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 most tényleg az a gond hogy a sorrendet nem lehet változtatni? hiszen ott van a kategóriáknál a sorrend, csak a nyilakra kell nyomni, vagy az egérrel a megfelelő sorrendbe állítani... vagy félreértem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
king50 Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 most tényleg az a gond hogy a sorrendet nem lehet változtatni? hiszen ott van a kategóriáknál a sorrend, csak a nyilakra kell nyomni, vagy az egérrel a megfelelő sorrendbe állítani... vagy félreértem? Szia! Ez persze oké, csak nagyon sok kategória azokon belül alkategóriák vannak és mindent kézzel ABC sorrendben állítani hosszú idő! Van erre valami gyorsabb megoldás, hogy mondjuk automatikusan sorrendbe állít mindent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 (edited) ja hogy ez a gond... így már más. belenézek sql-be, hátha van valami okos megoldás erre. belenéztem, és rájöttem hogy én is bonyolítom a dolgokat rendesen. Admin felület => modulok => blockcategories (kategóriák blokk): Edited February 3, 2013 by pattila01 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
king50 Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 ja hogy ez a gond... így már más. belenézek sql-be, hátha van valami okos megoldás erre. belenéztem, és rájöttem hogy én is bonyolítom a dolgokat rendesen. Admin felület => modulok => blockcategories (kategóriák blokk): Igen, ezt én is megtaláltam. A gond csak az hogy ez csak a kategória blokkot rendezi, magát a kategória lapot nem. Keresgettem még de egyenlőre semmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 megnézem csak kérek egy kis időt Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 én még mindig nem értem miről van szó világosítson fel vki léci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 (edited) Ha jól értem King50 a kategórián belül szeretne sorrendet teremteni. Katalógus->Kategória-> megjelennek az "alkategóriák". Ott az áthelyezni kívánt alktegóriánál, egérrel rámutatsz a sorrend oszlopnál, és amikor az egér "nyíl'-> "keresztre" változik, akkor az alkategóriádat oda húzod, olyan sorrendbe, amilyenhez kedved van. Gyakorlatilag ez minden kategóriában, minden szinten, és a termékeknél szintén működik. Automatikusan nem igazán tudod megoldani, mert összekeverednek a kategóriák, alkategóriák, alkategóriáihoz hozzárendelt kapcsolatok + a termékek kapcsolatai. Ez tiszta kézi munka, ha csak nem akarod újra tölteni a kategóriákat, alkategóriástól, termékestől. Edited February 9, 2013 by ferke21 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Sziasztok. Azt hogy lehet megoldani egyszerűen, hogy a felső horizontális menüben amikor lenyílik ott is ABC sorrendben legyen a a menüpontok? Az alap templetben, verzi: 1.5.4.1 Köszönöm /istván/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Szia Szecso, mi a modul neve ami felel érte? köszi;Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 (edited) Szia Pattila01 Felső horizontális menü Fejlesztő : PrestaShop Verzió : 1.5 Kategória : Áruház funkciók Presta shop verzio: 1.5.4.1 Edited October 30, 2013 by szecso (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Sziasztok. Azt hogy lehet megoldani egyszerűen, hogy a felső horizontális menüben amikor lenyílik ott is ABC sorrendben legyen a a menüpontok? Az alap templetben, verzi: 1.5.4.1 Köszönöm /istván/ Szia! A blocktopmenu-ben ugyanolyan sorrendben jelennek meg a kategóriák, hogy egyébként a kategórianézetben beállítottad. Nekem 1.5.5. van, és abban a kategóriák listában nincs lehetőség a sorrend egyesével történő állítzáására. Úgy látom, ahogy először felviszed, úgy marad :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 vasárnap ha több időm lesz belenézek majd a modulba - nem kizárt hogy lehet szerkeszteni a sorrendet. majd megírom mire jutottam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts