gousto Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 prestashop u kullanarak bir site yapmak istiyorum ancak kurulumunu anlatan hiç bir şey bulamadım neredeyse her yere baktım..sitede bir pdf kurulum dosyası görülüyor ancak oda inmiyor..lütfen bana yardım edin arkadaşlar...prestashop windows serverin demi yoksa linux serverinde m, çalışıyor bunun içinde bilgilendirirseniz çok sevirim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 kardeş hoş geldin prestashop php olduğu için apache yani linux e kurulabilir.kardeş siteni kurmak için ftp ye dosyalarını attıktan sonrahttp://www.seninsiten.com/installdemen yeterli orada 1. aşamayı geçersin2. aşamada kırmızı olan yerleri özelliğini 777 yapman gerekecek3. aşama ise database bilgilerini girip ileri diyorsun4. aşada ise shop bilgilerini giren sonda admin klasörünün adını değiştir.install kasörünede farklı bi isim ver.Hayırlı olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts