reoxid Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Čaute. Poradí prosím niekto ako zapnem TinyMCE editor v Preste 1.4.7.0 ? Nainštaloval som Prestashop, teraz skúšam zadať a upraviť popis produktu ale nemám tam žiadnu možnosť úpravy textu. Tak isto ani v CMS sa mi nezobrazuje editor. Preliezol som už všetky nastavenia a nenašiel som nič čím by sa to dalo zapnúť. Kde môže byť problém? Dík za tipy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Zkus jinej prohlížeč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Skúsil som všetky - výsledok nulový. Ani v jednom sa nezobrazuje. Preliezol som ešte raz template admina či som niečo náhodou nevymazal, ale zdá sa byť všetko na mieste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Neukazuje to náhodou nějakou chybu javascriptu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 (edited) Nie. A tomu sa divím. V headeri mám: <script type="/site/js/tiny_mce/tiny_mce.js"></script> <script type="/site/js/tinymce.inc.js"></script> ale zobrazí sa veľké gulové. Dokonca teraz pozerám že textové pole v CMS mi zobrazuje iba html kód a nie štandardný formátovaný text. Edited February 4, 2013 by reoxid (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Takže nakoniec pomohlo toto - update TinyMCE na najnovšiu verziu a reupload zložky "themes" a *.php súborov v admin priečinku. Možno to niekomu pomôže v budúcnosti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts