csaknoriss Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 (edited) Hello! Ha a keresésnél a találatok közt böngészek, és beakarom állítani, hogy ne 10 db termék jelenjen meg egyszerre hanem mondjuk 20 vagy 50 akkor hibaüzenetet dob fel: a keresés linkje: oldalam.hu/search.php?search_query=ava&n=50&orderby=position&orderway=desc&submit_search=Keres%25C3%25A9s Kép róla: Viszont ha a likn végéről kiszedem ezt: Keres%25C3%25A9s Akkor tökéletese behozza az oldalt. De ez nem megoldás.... Valakinek ötlet? Edited January 31, 2013 by csaknoriss (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 az oldaladat el tudnád pmben küldeni? kereséssel kapcsolatos tpl-t szerkesztettél a motorban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Nem szerkesztettem olyasmit amitől ez a dolog elő kellene, hogy jöjjön. de küldöm az oldal inkjét pm-be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 köszönöm, kérek még egy kis időt és megnézem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 ahogy gondoltam, karakterkódolási probléma. Vagy ezzel kapcsolatos tpl-t szerkesztettél és nem jó karakterkódolásban mentetted el, vagy máshol keresendő a hiba. Az admin felületen néznék körbe a fordításoknál. A lényeg: az url-be beveszi a keresés szót, de az "é" miatt szétbomlik a dolog. Ergo: olyan helyen van a kódban "é" betű, ahol nem kellene, mivel valószínűleg az angol "search" volt helyette, ugye. Ha ilyet csinálok akkor a kódban nem "é" betűt írok hanem az "é" betűnek megfelelő "é"-t, és ezt a böngésző már rendes "é" nek fogja fordítani. Egyébként miért nem kapcsolod be a SEO barát URL-t? Az amúgy se jönne rosszul, és ez a hiba is kiküszöbölődne szerintem. Valamint ha nem tudod megoldani akkor kellene egy ps verzió mert akkor reprodukálom a hibát magamnál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Seo url...jól szétbarmolta a kategória eléréseimet...köszönöm szépen.... Rájöttem magamtól is, hogy mi a hiba te ugyanazt leírtad...én a megoldást várnám nem pedig ugyanazt leírni még egyszer... ps 1.4.8.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts