sanada Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Sziasztok, hogy tudnám beállítani az akciós termékek modulba, hogy az ár ne bruttóba, hanem nettó + áfa minta alapján jelenjen meg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Ezt pontosabban, hogy gondoltad? Jogszabály alapján a webáruházban kötelező a termék Bruttó árának a megjelenítése, "PONT". Ebből adódóan, nem igazán értem, hogyan kellene megjeleníteni az árakat? Nettó ár + ÁFA összege, ezek után szerepelne egy egyenlőség jel és a Bruttó végösszeg??? Ha csak a Nettó árat szeretnéd megjeleníteni és utána +ÁFA kiírni. Ebben az esetben át kell állítanod az ár megjelenítését "ÁFA nélkül"-lire, majd a fordításoknál az "ÁFA-val" bejegyzést, át kell javítanod "+ ÁFA"-ra. Ez az ár megjelenítési forma nem igen szabályos, de a felelősség az "Öné". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanada Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 Nem én döntöttem így, hanem így kérik. Sikerült átállítani nettó árra, de a + áfa szót nem tudom utána írni. Ezt pontosan hol tudnám megejteni? Már próbáltam a tpl fájlba is beírni, de nem módosul, lehet nem jót szerkesztek. Böngésző sütiket is töröltem. Mi lehet a baj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 (edited) Nem a tpl fájlban kel a fordításokat eszközölni. Fordításokat az "eszközök"->"fordítás"-> ot a listából ki kell miben mit szeretnél fordítani, majd ki kell választani meik nyelben szeretnél fordítani. Pontosan fejből nem emlékszem, talán a webáruház fordítások-> product fordításoknál kell. Talán. Próbálgasd. Edited January 31, 2013 by ferke21 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanada Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 Rendben, köszönöm a segítségedet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 kis kényszerpihenő után újra itt vagyok megoldódott? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanada Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Szia, sikerült átállítani nettó árra, de a "+ áfa" utótagot még mindig nem tudtam utána tenni. Merre keressem/hol lehetne beállítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 én csináltam ilyen módosítást úgy másfél éve, megkeresem és feldobom ide hogy mit kell csinálni. fontos lenne a prestashop verziója... meg tudod adni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanada Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 1.4.8.3-as verzió Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 okés, amint megvan dobom is... csak tpl-ben kell bűvészkedni kicsit emlékeim szerint, nem volt bonyolult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanada Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Rendben köszönöm szépen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 megtaláltam, de nekem egy kicsit más mint ami neked kell... pontosan hol akarod? termék listázásnál vagy a termék megjelenítésénél? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanada Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Van egy akciós termékek box, ott szeretném így kiíratni. Ha ez nincs meg, akkor azt, ami neked van is elfogadom és tanulmányozom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 küldöm csak kérek egy kis időt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanada Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Rendben van, köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts