fraidyy Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Zdravím, kde najdu prosím editaci tohoto údaje, protože základní verze presty 1.5.3.1 hodí jako Číslo objednávky / var. symbol, řadu písmen, nikoli číslic, a bohužel to uvede i jako variabilní symbol, ale ten může být pro bankovní převod jen čísla, ví někdo jak na to ? Předem díky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Již to tu je řešený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraidyy Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 Dival jsem se a nasel jsem jen cislovani faktur resene, nikoli var. symbol, mohl bys mi poslat link na toto resene tema ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Modul Numerique Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraidyy Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Ten upravuje jen číslovaní faktur, ale mě jde o číslo objednávky které bude uvedene jako variabilní symbol, nahodil jsem modul a sátle mi vygenerovalo číslo objednávky : CBGOCRICT .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aletic Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Taky bych se přimlouval za funkční řešení - umím ho pouze aplikovat, ne vymyslet. Písmenka do VS systém bank nebere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeteCZ Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Mrkněte na toto vlákno http://www.prestashop.com/forums/topic/192356-order-reference-jako-cislo-v-ps-15/, kde najdete holandský modul, který tento problém řeší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts