csaknoriss Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Hello! Beállítottam a szállítási módoknál a boltban veszem át a terméket valamint szeretném, hogy 40-km ingyen kivisszük neki... Ezt hogy tudom beállítani? A fizetést pedig hozzá igazítani, hogy 40km-ig ingyen kivisszük...a 40km. az csak példa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 sztem sehogy Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 Tehát akkor csak olyat lehet, hogy boltban veszem át a terméket és hozzá mondjuk banki átutalás, vagy csekk befizetés stb.? Vagy helyben veszi át a terméket vagy pedig 40km-ig ingyen visszük ki nekik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 ha ennyire fontos a km, akkor vagy tegyél fel egy infót az oldalra, hogy 40km-ig a kiszállítás ingyenes, vagy fel kell vinni megyénként a szállítást és beárazni pl. szem. átvétel ingyenes kiszállítás pest megye ingyenes kiszállítás heves megye 15.000.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 A hu-s oldalon valaki, ha jól emlékszem irányítószámmal oldotta meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 Most bevan állítva egy személyes átvétel mint szállítási mód és hozzá a boltban veszem át a terméket fizetési mód. Szeretnék egy olyat, hogy pest környékére kivisszük ingyen, és a házhoz szállításkor kell kifizetnie a terméket. Esetleg postán adjuk fel és mondjuk ott is vagy fizessen előre vagy utánvéttel, az már mindegy.... Akkor ezeket hogy vitelezzem ki? Ez a szállítás-fizetés bonyolult nekem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 fentebb írtam nem értem miért bonyolítod túl a fizetés és szállítás két külön dolog a szállításnál megadod, hogy mivel és mennyiért (posta 1500.- pest megye, ingyenes stb.) a fizetésnél meg, hogy mivel (kp, utalás stb.) gondold magad a vevő helyébe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Csak megerősíteni tudom feri ajánlásait + még amit #4 hozzászólásában írt. A "félautomata" megoldás, ha a szállítónál adsz egy infót, hogy "ez meg ez van". Mi az oldalunkon így oldottuk meg. A szállító "Személyes átvétel", szállítási időnél infó "Csak Esztergom és környéke. Egyeztetés alapján", szállítási díly használata "ingyenes". Ha full automatában gondolkodsz, akkor a "megye" táblát fel kell töltened, méghozzá azokkal az irányítószámokkal, ahova "ingyen" kiszállítasz + még engedélyezned kell a megye használatát az "országok" fülön. Macerás a dolog, nagyon sok tesztelést igényel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts