LKHS Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 (edited) Zdravím a prosím Vás o radu. Úspěšně jsem nainstalovalnový eshop na doménu www.seguro.cz/eshop/. Následně jsem poprosil hosting aby to překlopil na eshop.seguro.cz. Z jejich strany je to v pořádku,ale je mi jasné, že musím ještě já přenastavit něco v databázi, nebo administraci. Stále se mi ale nedaří. Pokud zadám eshop.seguro.cz, přesměruje mě to na seguro.cz/eshop/ Můžete mi poradit co a kde musím změnit ? Momentálně mám v databázi: PS_SHOP_DOMAIN: www.seguro.cz PS_SHOP_URL: www.seguro.cz physical_uri: /eshop/ Děkuju moc. Edited January 29, 2013 by LKHS (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrncal.junior Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Ahoj, Já si tohle nastavuju v administraci. Konkrétně Konfigurace -> SEO a URL (sjedeš dolů a je tam Doména obchodu). Tam si to změníš a mělo by to fungovat. Jedná se o prestu 1.5.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts