lanterneled Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Buna ziua. Am creat de curand un magazin online cu prestashop. Nu reusesc sub nici o forma sa il fac sa imi apara pe pagina produsului , dupa pret sigla :TVA inclus" asa cum ere legislatia in vigoare. Acum folosesc versiunea Prestashop 1.5.2.0 . Inaiinte aveam 1.4.9 si mergea ok. Am activat regula de TVA pentru Romania, am selectat ca preturile pentru toti userii sa apara cu taxe, la produs am selectat TVA 24% . Pe pagina produsului imi apare pretul cu TVA dar nu si scrie TVA inclus. Cum s afac sa imi apara aceasta expresie ? Eu sunt neplatitor de TVA. Exista posibilitatea sa imi apara acel TVA inclus pe pagina produsului chiar daca nu activez regula de TVA,. Multumesc anticipat pentru raspunsuril Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarmasupraveghere Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Nu e nimeni sa ne ajute? si eu am aceeasi problema.Presta 1541 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 daca cautati atent in topicuri veti gasi ca indiciu, umblati in products.tpl din tem a voastra Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarmasupraveghere Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 daca cautati atent in topicuri veti gasi ca indiciu, umblati in products.tpl din tem a voastra Am gasit si am modificat dar tot degeaba. Am citit tot ce trebuie modificat in products.tpl si nu e nici o schimbare. PLS help Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarmasupraveghere Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Am gasit si am modificat dar tot degeaba. Am citit tot ce trebuie modificat in products.tpl si nu e nici o schimbare. PLS help S-a rezolvat. Operam pe alt product.tpl de pe alt site. Gresala mea. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts