Egstudio Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 שלום אנשים,פיתחנו את המודל ממזמן והחלטנו לשתף אותו איתכםהוראות ההתקנה מצורפות בקובץ וורדאם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לפנות אלינו באימיילמודל סליקה - טרנזילהנ.בגם המודל שמסתובב עכשיו ברשת של ההתממשקות לטרנזילה הוא הפיתוח שלנו שהעברנו הלאה כדי שישותף על ידיי הקהילהבחינם ובלי שום התייחבויותאם יהיו תגובות טובות על המודל נשקול להמשיך ולשדרג אותואי ג'י סטודיו בניית אתרים prestashop-tranzila.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 שלוםחן חן על השיתוףבקובץ בוורד המצורף מופיע התאור הבא :המודול נבנה על בסיס מודול הסליקה של Authorize.net. יש להחליף את הספריה הקיימת באלו שיש בקובץ. ההתקנה של המודול מתבצעת כרגיל דרך ממשק הניהול של פרסטשופ. כדי לשייך את המודול למסוף בטרנזילה יש לפתוח את הקובץ payauthorizenet.php ולהזין את שם המשתמש תחת הערך של ה supplier בשורה 320.איפה אני מוצא את הפריט הבאAuthorize.netניסיתי גם לשתול את התיקייה הפתוחה בספריית המודוליםוגם לעשות התקנה של קובץTARדרךURLאך אני לא מוצא את המודול כמותקןתודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 שלום מברור שערכתיפרסטשופ בניגוד לחנויות קוד פתוח אחרותדורשת >SSL >פרטי עבור כל דומייןעבור כל SSLפרטי יש לרכוש כתובתIPפרטיתמה שבעצם מייקר את הפרסטהשופ בכ-200ש"ח לשנהנשאלת השאלה למה להשתמש בפרסטשופ מה היתרון שלה על חנויותקוד פתוח אחרות ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egstudio Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 לגבי המודל גבייה, אתה אמור לראות אותו תחת האיזור של Payment Modulesבשם Cc payment - Accepts payments by credit cardצריך להתקין אותו ולשנות בהתאם את הקבצים שצריך Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egstudio Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 שלום מברור שערכתיפרסטשופ בניגוד לחנויות קוד פתוח אחרותדורשת >SSL >פרטי עבור כל דומייןעבור כל SSLפרטי יש לרכוש כתובתIPפרטיתמה שבעצם מייקר את הפרסטהשופ בכ-200ש"ח לשנהנשאלת השאלה למה להשתמש בפרסטשופ מה היתרון שלה על חנויותקוד פתוח אחרות ? אני לא רואה את הקשר בין העובדה שאתה צריך לקנות SSL ו Private IPכדי לאפשר סליקה אונלייןליכולות של החנות..כל חנות אינטרנטית המאפשרת סליקה צריכה את אמצעי האבטה לעיל כדי שחברות כרטיסי האשראי יאשרו לה לסלוק Link to comment Share on other sites More sharing options...
itzik glam Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 prestashop אך אני מבצע את האינטגרציה עם המודול הזה? כשדיברתי עם טרנזילה הם אמרו לי שאין להם תמיכה במישהו כאן יודע אך אני מבצע אינטגרציה עם טרנזילה והמודול הזה? כמו כן האם המודול הזה מחזיר חזרה לפרסטהשופ לאחר הרכישה?תודה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agi Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 איפה אני מוצא את המודל אחרי התקנה שלו ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts