kubrt1 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 (edited) Dobrý den po delším testování jsem obchod spustil a hned u první objednávky je problém.Celý proces dojde až do konce,po odkliknutí potvrzení objednávky na dobírku vyskočí čistě bílá strana s nápisem:Nesprávný objekt objdnávky.V administraci se objednávka ukáže ale zákazníkovi e-mail o objednávce nepříjde.Až dallší když měním status objednávky.Používám cashondelivery+,a přiřazení plateb dopravci.Platba předem i hotově funguje OK.Už jsem skoušel vše co znám.Adresa obchodu je ww.dortovepomucky.cz. http://imageshack.us/photo/my-images/855/prestadobirka.jpg/ Edited January 29, 2013 by kubrt1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Chyba v modulu cashondelivery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubrt1 Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Mám prestu 1.5.17 stáhl jsem poslední verzi dobírky pro 1.5 z prestahost nakopíroval nastavil a dělá to pořád to samé.Abych udržel eshop funkční zatím jsem COD+ zakázal a spustil COD co je standartně v instalaci s tím že mám vytvořené dopravce a ceny napevno.Pokud bude mít někdo radu co může být s tím modulem COD+ tak budu rád. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts