Lacibattya Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Az 1.5-ös prestán szeretnék importálni közel 20 ezer terméket. Rengeteg kategória és alkategória van amit össze vissza pakol. Hogyan tudom beállítani, hogy tudja mi a fő és mi az alkategória? Köszönöm előre is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 az 1.5-ben nem működik teljesen jól ez a funkció Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 az 1.5-ben nem működik teljesen jól ez a funkció Akkor nem is megoldható? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 az 1.5-ben nem működik teljesen jól ez a funkció Vagy inkább várjam emg amíg kijavítják valami frissítéssel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 én rászántam 1-2 napot, de nincs még megoldás rengeteg hiba van benne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 én rászántam 1-2 napot, de nincs még megoldás rengeteg hiba van benne Egyébként néha jól megcsinálta ami vesszővel volt elválasztva (alkategóriába tette), de sokszor viszont nem. Több száz alkategória van aztán azt egyenként elég kemény lenne megcsinálni. .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcgoat Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Szerintem az ékezetes karakterekkel is gondja van. Én konkrétan az Ő betűnél látok problémát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 hmmm.... arra találtam megoldást, hogy a főkategóriát és az utána következő kategóriát beimportálja (tehát fő és alkategória). Az al-al kategóriát és az utána következőket már nem tudtam beimportálni tömegesen, manuálisan kellett létrehozni. Ha így érdekel a dolog akkor leírom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 (edited) Nekem csak fő és alkategória kell. Szóval megköszönném ha megtudnád mondani, hogy neked, hogyan működött. Aztán már remélhetőleg a termékekkel nem lesz gondja. Edited February 1, 2013 by Piszka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 (edited) tehát admin felület, csv import, ott kiválasztod hogy kategóriát akarsz importálni. a csv-ben így kell felvenni az értékeket: Toys And Games;Activity Mat Toys And Games;Activity Sets Toys And Games;Activity Toys tehát egyértelműen két oszlop kell, az első oszlop lesz a főkategória (Toys And Games), a második oszlop pedig annak alkategóriája (Activity Mat). az első kategóriának ezt állítsd be: Szülő kategória a másodiknak pedig ezt: Név* sok szerencsét, nekem így működött 1.5.2 alatt. Ha nem megy, írj! Kereshetsz skype-on is, bárkinek szívesen segítek ott. ja, és fontos: az 1.5.2-t felejtsd el, frissítsd a shopot 1.5.3-ra, az már okés. Edited February 1, 2013 by pattila01 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 tehát admin felület, csv import, ott kiválasztod hogy kategóriát akarsz importálni. a csv-ben így kell felvenni az értékeket: Toys And Games;Activity Mat Toys And Games;Activity Sets Toys And Games;Activity Toys tehát egyértelműen két oszlop kell, az első oszlop lesz a főkategória (Toys And Games), a második oszlop pedig annak alkategóriája (Activity Mat). az első kategóriának ezt állítsd be: Szülő kategória a másodiknak pedig ezt: Név* sok szerencsét, nekem így működött 1.5.2 alatt. Ha nem megy, írj! Kereshetsz skype-on is, bárkinek szívesen segítek ott. ja, és fontos: az 1.5.2-t felejtsd el, frissítsd a shopot 1.5.3-ra, az már okés. tudsz adni egy skype elérehtőséget? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 adatlap? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcgoat Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 nekem 1.5.3.1 alá kellene valami tuti megoldás. Van egy Virtuemart webáruházam. És szeretném áttenni a tartalmát egy másik domain és Presta alá Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 volt pár hónapja egy pontosan ilyen projectem, csak a kornak megfelelő presta verzióval. Mi a gond, hol akadtál el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcgoat Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Ott, hogy hibás a 1.5.3.1 Az előd szépen betette a képeket és a kategóriát is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 mármint exportnál? Beépítettet használsz vagy külön modult? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 tehát admin felület, csv import, ott kiválasztod hogy kategóriát akarsz importálni. a csv-ben így kell felvenni az értékeket: Toys And Games;Activity Mat Toys And Games;Activity Sets Toys And Games;Activity Toys tehát egyértelműen két oszlop kell, az első oszlop lesz a főkategória (Toys And Games), a második oszlop pedig annak alkategóriája (Activity Mat). az első kategóriának ezt állítsd be: Szülő kategória a másodiknak pedig ezt: Név* sok szerencsét, nekem így működött 1.5.2 alatt. Ha nem megy, írj! Kereshetsz skype-on is, bárkinek szívesen segítek ott. ja, és fontos: az 1.5.2-t felejtsd el, frissítsd a shopot 1.5.3-ra, az már okés. Köszönöm sikerült megoldani a poroblémát! ,) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSheelm Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Sziasztok! Ajánlanám figyelmetekbe a Prestashop manager-t (emagicone) által fejlesztett alkalmazást (30napig kipróbálhatod korlátozás nélkül) Én ezzel importáltam, exportáltam 11.000 terméket. Igaz a kategóriákat, alkategóriákat magam csináltam, de így is gyorsabb volt ezzel a programmal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts