Steinar Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Prosím o pomoc. Padol mi funknčý eshop www.3ko.sk , ktorý fungoval v poriadku 3 roky. Prečo zostáva záhadou aj pre poskytovateľa webhsotingu, nakoľko podľa nich tam nebol žiaden zásah. Presunuli sme web na nový server, naimportovali databázu zo zálohy, prepísal som nastavenia v settings.inc no stále sa zobrazuje chyba 500, prípadne biela obrazovka. FTP zostalo zachované aj cesta, zmenila sa len databáza, tú som však v nastaveniach zmenil. Neviete mi prosím pomôcť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totallighting.sk Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Skus uplne vymazat, nahraj cez ftp zalohu a databazu premaz cez dumper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 alebo skus novy/iny hosting.. najlepsie si to otestujes lokalne na nejakom centos alebo debian linuxe. Nahraj si tam komplet lamp a skus si to cele prenies tam.. vsetko by ti malo ist.. (a nie wampp na windows nie je to iste ako ked das lamp na linux) - ak ti vsetko pojde na lokalnom pc tak je chyba na hostingu. 500 znamena chyba.. uhm mozno by si sa mal kuknut ci mas zapnute alebo vypnute +followsymlinks adt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts