jansedy Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ahoj, mám docela problém při úpravě produktu v administraci. Moje verze presty je 1.5.2.0 Popis problému: Když kliknu na katalog->produkty->vyberu jakýkoliv produkt, pak vyskočí plovoucí okno s hláškou, že některé karty nebyly načteny správně (viz. obrázek v příloze). Pokud dám cancel, s jinými kartami než tou úvodní se nedá pracovat, pokud dám ok, pak hláška vyskočí znovu a tak pořád dokola. Dělá to ve všech prohlížečích. Nemá s tím někdo zkušenosti? Díky za jakoukoliv odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Zkusil bych upgrade na poslední verzi. Bude to nějaké chyba v kódu, která zabrání kompletnímu načtení všech karet/záložek na stránce. S čím přesně to souvisí by bylo dost složitý zjistit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sega86 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Zdravím, mám stejný problém. Zkusil jsem upgradovat na nejnovější verzi, ale problém stále přetrvává, ikdyž vše ostatní v pohodě funguje. Chyba se ukazuje pouze u editace produktu. Obvykle musím 5x - 6x kliknout na OK a poté mě to pustí v dál.... Díky T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts