E.D. Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Hogy tudom a termékek 'product_ean13' kódjait belerakni a "fizetés elfogadva" e-mail-be (mails/en/payment.html)? Tudna ebben valaki segíteni? PrestaShop 1.5.2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 biztos meg lehet oldani a lekérdezést... utánanézek, ha nem írok pár napig dobj rám egy pm-et, van hogy kimegy a fejemből Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.D. Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 (edited) Egyelőre kikerültem a problémát úgy, hogy írtam egy modult, benne egy sendmail metódussal, ami annyit csinál, hogy kiküld egy levelet az általam meghatározott tartalommal. És ezt a hookpostUpdateOrderStatus kampó elkapásakor küldöm el, ha a termék állapota arra változott, amit én megadtam a modulban (jelen esetben "Fizetés elfogadva"). Az alap fizetés elfogadva levél kiküldését pedig kiiktattam az admin felületen. Kicsit melósabb volt, de működik, no meg még mindig nem jöttem rá, hogy egyébként hogy lehetne a levélbe plusz infót rakni. Tehát ha valaki tudná a megoldást, megköszönném! Edited February 5, 2013 by E.D. (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 utánanézek csak kell egy kis idő mert eléggé el vagyok most havazva, de az ideiglenes megoldásod eléggé tetszik király Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts