teo_g Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 (edited) PS 1.5.2 Desi cimpul Judet apare ca obligatoriu in momentul salvarii adresei siteul nu returneaza o eroare daca acesta nu a fost completat Cimpul telefon nu apare cu steluta obligatoriu si la fel ca mai sus la salvarea adresei siteul nu returneaza o eroare ca ar trebui completat Am incercat din BO -> Localizare -> Tari -> Romania -> format adresa sa introduc cimpurile obligatorii care mai intreseaza dar siteul nu tine cont de ceea ce salvez eu acolo. Exista o rezolvare pentru aceasta situatie ? Edited January 23, 2013 by teo_g (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 ai setat cum trebuie, mai verifica inca odata la BO>preference>customer, scota eventual obligativitatea de telefon daca nui ai nevoie de el, si dute la localization>country deschide romania si activeaza contine judete daca ti-ai importat judetele romanesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Multumesc @costi43 ! Problema am rezolvat-o cu alegerea din BO -> Preferinte -> Clienti -> tip proces inregistrare "standard creare cont si adresa" La telefon tot nu pune steluta (obligativitate), anunta clientul prin eroare (dupa completarea formularului si Salvare) ca trebuie sa completeze si acolo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts