Guest Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 (edited) Potreboval jsem naimplementovat jeden track code na moji prestu. Protoze vlastnim dva eshopy tak jsem zacal prvnim - ten je postaveny na prestashop 1.3 a tam jsem proste nasel v rootu soubor order-configuration.php a na konec tohoto souboru jsem tento kod pripsal. pote jsem napsal do spolecnosti ktera mi trackovaci kod dala a napsali mi ze je vse v poradku. ALE ted prichazi muj problem kdyz jsem chtel uplne stejnym zpusobem pridat trackovaci kod i na muj druhy eshop vyskytl se problem. protoze muj druhe eshop je postaveny uz na prestashop 1.5 a ten v rootu soubor order-configuration.php ma ale je nejaky prazdny skoro nic v nem neni ale i tak jsem do tohoto souboru zas na konec pridal ten stejny trackovaci kod ale nyni mi spolecnost od ktere trackovaci kod mam napsala ze to nejde :/ Mohl bych se zeptat kde se v prestashop verze 1.5 (presne to je 1.5.2.0) nachazi soubor ktery obsahuje to stejne co obsahuje v prestashop 1.3 v rootu soubor order-configuration.php? (snazil jsem se to nekde zjistit,docist se toho v dokumentaci ale bohuzel bez uspechu) Predem dekuji vsem co se pokusi pomoct. (tento problem jsem take vlozil na oficialni forum presty v anglictine kam jsem vlozil code samotneho order-configuration.php ve verzi presty 1.3 i 1.5 a vlozil jsem tam na ukazku i ten trackcode tak pokud by to nejak pomohlo davam sem link aby se na to mohlo kdyztak podivat: http://www.prestasho...on-presta-13xx/) Edited January 22, 2013 by PepeCZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 vzhledem k tomu ze 1.5. je prepsana od zakladu neni cemu se divit .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 vzhledem k tomu ze 1.5. je prepsana od zakladu neni cemu se divit .. ja sem si vsiml ze verze 1.5 je uplne jina :/ kdybych to vedel predtim nez sem ji na domenu nahral tak bych tam dal spis starsi verzi :/ ale kdyz uz ji tam mam nemuzu nic delat. a vedel bys kde se ty informace ktere obsahuje order-configuration.php v prestashop 1.3 nachazi ve verzi prestashop 1.5? jedine co me napadlo ten trackovacikod napsat promo do orderconfigurationcontroller ale stim to stejne neslo a hlavne mi to hazelo fatal error. takze jsem to zase z tohoto controlleru umazal, fatal zmizel, ale stale nevim kam ten trackovaci kod vlozit aby to slo tak jako v preste 1.3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts