enescce Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 değerli arkadaşlar multishop özelliği hakkında yardımınıza ihtiyacım var. -oluşturma safhaları -tema seçimi -url nasıl belirtme şartları -faydaları sakıncaları gibi, döküman bulabileceğimiz link paylalaşırsanız memmun oluruz.. iyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enescce Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 arkadaşlar bu konuda en ufak bilgiye ihtiyacım var.. yardımınızı bekliyorum.. iyi çalışmalar Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander_the_great Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Kimse paylaşımda bulunmamışmı??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Merhabalar, Burada detaylı olan tüm bilgiler mevcut, dilerseniz inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Merhaba Arkadaşlar multishop diye tabir edilen çalışma şeklinin ne olduğu ile ilgili biraz bilgi verebilirim. Prestashop 1.5 ile gelen bu özellik aynı yönetim panelinden birden fazla mağazayı yönetmeyi sağlıyor. Fakat iki mağazayı teknik anlamda birleştirmiyor. Faydaları ve sakıncalarını istemişsiniz. Ben aklıma gelenleri spontane olarak yazıyorum Faydalar İki sitenizi tek panelden yönetebilirsiniz. Yok hepsi bu kadar Dezavantajları Mağazalar arası stok paylaşımı gerçek anlamda çalışmıyor. Senkronizasyon ve modül paylaşımı yok Farklı domainlerde (en azından farklı sunucularda) bulunan siteleri tanımlama şansınız yok. Yönetim panelinde her işlem için mağaza seçmeniz gerekiyor. .htaccess dosyaları çakışıyor Tema ve shop url gibi kritik parametreler birbirine giriyor. Bu yazdıklarım multishop konusu kötüdür anlamına gelmiyor. fakat şu an çok kullanışlı değil. Biraz daha beklemeniz gerekecek. Herkese iyi alışverişler. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts