provokas Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Merhaba, Arkadaslar presteshopta gelen siparisi aninda ekranda uyaracak ve printer a dokecek bir modul mevcut mudur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toptancorapci Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 mail ile bildiri yapan modül var ama böyle bir şey duymadım şimdiye kadar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
provokas Posted January 23, 2013 Author Share Posted January 23, 2013 sıcak satış yapanlar presta da bu işi nasıl çözüyorlar acaba ya da prestadan başka bir sitem mi kullanmak lazım ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Prestadget var arkadasim. PC den iphone yada android telefondan shopunu yonetebiliyorsun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
provokas Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Hocam soruyu yanlış okudun herhalde shopu kolayca nasıl yönetirim demiyorum sıcak satış yapacak bir sitede sipariş geldiğinde en hızlı ve etkili şekilde uyarı alabiliyorum ona bakıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Hocam soruyu yanlış okudun herhalde shopu kolayca nasıl yönetirim demiyorum sıcak satış yapacak bir sitede sipariş geldiğinde en hızlı ve etkili şekilde uyarı alabiliyorum ona bakıyorum. kardes belki aradigin seydir diye yazdim, yanlis anlamis olabilirim ama bi iphone yada android telefonun varsa zaten push bildirim alirsin siparis geldiginde pc de hic denemedim ama sanirim orada da bildirim yapiyordur incele bi istersen http://www.prestadget.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 (edited) sipariş geldiği anda size mail ile uyarı geliyor. sizde admin panele girip, siparişi kontrol ediyor ve faturasını yazdırıyorsunuz... Aslında bundan sonrası, sizin maillerinizi kontrol etmenize kalıyor. Özel mail programları kullanabileceğiniz gibi, microsoft outlook ile kurallar oluşturabilir ve "yeni sipariş var" konulu mail geldiğinde uyarı penceresi ile yazdırma işlemi falan yaptrabilirsiniz. Edited January 31, 2013 by behcet (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
provokas Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 bbydogan : sagol kardes bakıyorum behcet: Evet şu an en mantıklı çözüm olarak mail programından otomatik print out yaptırmak gibi duruyor. Başka bir çözüm gözünüze çarparsa lütfen buraya yolayın Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 bbydogan : sagol kardes bakıyorum behcet: Evet şu an en mantıklı çözüm olarak mail programından otomatik print out yaptırmak gibi duruyor. Başka bir çözüm gözünüze çarparsa lütfen buraya yolayın Teşekkürler Ben kullaniyorum bunu kardes guzel bisey yapmislar iphone den kac kisi ziyaret etmis kac kisi sepede eklemis hepsini gorebiliyorsun. Pc ye de kurdum orda da bildirimleri var ama tabii yazdirma olayi yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Hocam soruyu yanlış okudun herhalde shopu kolayca nasıl yönetirim demiyorum sıcak satış yapacak bir sitede sipariş geldiğinde en hızlı ve etkili şekilde uyarı alabiliyorum ona bakıyorum. Merhaba http://sms-prestashop.com/ bu sitede sms mödülü var (ücretsiz modül), sipariş geldiğinde sana ve müşterine sms yolluyor , ayrıca admin panelinde ki sipariş durumları sekmesinde bulunan seçeneklerden istediğini kullanmana olanak sağlıyor , ben satış sitelerimde kullanıyorum ve mesela müşteri siteye üye olduğunda üye adı ve hoşgeldiniz mesajı sms olarak iletilmekte , en azından müşteri memnuniyeti açısından da çok uygun . not sms fiyatları çok değil denemeniz için ücresiz sms veriliyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Sms güzel bir modüle benziyor. En kısa zamanda sitemde deneyeceğim. Teşekkürler gunfade =)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts