kontan Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Χαίρετε, καταρχήν χαίρομαι πολύ που ανακαλύπτω πως υπάρχει Ελληνική κοινότητα για το PrestaShop Είμαι γραφίστας κ πωλητής που χρησιμοποιώ το PS για προσωπική χρήση. Δυστυχώς το πρώτο μου post εδώ είναι σχετικό με το εξής πρόβλημα που αντιμετωπίζω τις τελευταίες ημέρες: Μετά από προτροπή της τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας hosting που χρησιμοποιώ, άλλαξα τον κωδικό πρόσβασης εκεί για λόγους ασφαλείας, και από τότε δεν εμφανίζεται/ανοίγει το webstore μου (www.ctsprods.com/store). Να υποθέσω πως έχει να κάνει με τη database και τη πρόσβαση σε αυτή κ πως πρέπει να βάλω τον νέο κωδικό και εκεί; Εάν είναι όντως αυτό το πρόβλημα, πως μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό; Εάν όχι, τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 (edited) στην τεχνικη υποστηριξη του χοστ τι λενε? Edited February 4, 2013 by tomaik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Τι λύση θα στη δώσει μόνο η εταιρία που κάνεις hosting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts