scalexys Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Salut! O intrebare pentru cei care stiu SEO, si anume: Am un site(presta shop) care a stat 4-6 luni in google pe doua cuvinte cheie foarte relevante pentru continutul sau pe pozitia 2 respectiv 1, repet timp de 4-6 luni. De cateva zile am ajuns pe aceleasi cautari pe pozitia 7 respectiv 15 foarte repede. Am facut modificare DOAR in titlul home-page-ului. Doar atat. credeti ca te poate da in spate atat de mult? Titlul magazinului a ramas acelasi, H1 la fel, numele domeniului este acelasi cu H1 si numele magazinului, deci, ar trebui sa fiu blindat pe cuvintele cheie ce sunt continute de numele domeniului=numele magazinului=H1. O sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianulise Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Pai raspunsul e sa revii la titlul initial si sa atepti cateva zile sa fie indext, in ideea in care ar trebui sa revina la pozitiiile initiale. Sau, poate a avut loc un update de algoritm si trebuie sa optimizezi offpage pentru acele expresii. In acest domeniu trebuie permanent sa imbunatatesti, nimeni nu e batut in cuie pe prima pagina fara sa sa faca nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts