jack2500 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Neporuším tým licenčné podmienky prestashopu a zákony Slovenskej republiky? 1.) Musí byť dole v pätičke odkaz, že obchod ide na jadre prestashopu? 2.) Môžem si dať do pätičky stránky, že "Powered by moje meno"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Nemôžeš Môžeš maximálne tak predávať služby inštalácie a podobne ale nemôžeš šíriť opensource ktorý je prístupný a má byť prístupný zdarma Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack2500 Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 1.) A prenájom takéhoto e-shopu môžem robiť? 2.) Takže podmienim predaj takéhoto upraveného systému, že mu ho musím ja nahodiť na ftp atd a hotovo, nie? 3.) Ako je to s tým odkazom v pätičke, že powered by prestashop? Musí to tam byť? Napr. ak poskytujem prenájom alebo mu nainštalujem hotový nastavený prestashop? Veľká vďaka za odpovede Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack2500 Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 A odpovede na moje otázky? Či ste takí tupí všetci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalp Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Podla mna mozes. Kedze je to opensource (otvoreny kod), jadro a obsah si mozes menit podla seba. Akurat s tym predajom pod svojou znackou asi nepojde. To ako keby si chcel ubuntu predavat ako svoj operacny system. Je sice opensource, ale ma urcite copyright prava. - Moj nazor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts