rusteh Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 (edited) Va salut, Am facut update la 1.5.3 si acum nu se mai actualizeaza url-urile. Am incercat sa umblu prin dispatcher.php si a mers pentru o perioada, dupa care am dat rewrite la htacces si s-au dus urlurile. Am facut update la dispatcherul de pe 1.5.2 si acum merg actualizate insa nu-mi mai afiseaza corect pagina de reduceri, aveam rewrite la paginamea/reduceri si ma ducea in 404, am sters-o si se chema prices-drop. Acum am observat ca nu mai am prices-drop ci pricesdrop ceea ce nu cred ca e la fel. Imi poate spune cineva cum sa readaug pagina asta? A mai intampinat cineva problema? Multumesc LE: Se pare ca daca pun la module cale: module{module}{:/controller} ma redirectioneaza catre index.php?controller=prices-drop Are cineva vreo idee? Edited January 15, 2013 by rusteh (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusteh Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 Am rezolvat-o cu urlurile, se pare ca e un bug, care poate fi corectat comentand urmatorul cod: // Set default routes foreach (Language::getLanguages() as $lang) foreach ($this->default_routes as $id => $route) $this->addRoute( $id, $route['rule'], $route['controller'], $lang['id_lang'], $route['keywords'], isset($route['params']) ? $route['params'] : array() ); Acum a ramas doar chestia cu prices-drop, are cineva o solutie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts