constantina Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 (edited) Merhaba, Siteme sıfırdan prestashop 1.5 (son versiyon) kurdum. Son haline getirip 1.4 versiyonundan kalan CSV dosyalarımı yeni sürüme uyarlayıp import ettim fakat birkaç sorunla karşılaştım. 1- Kategorileri ID olarak da isim olarak da yazsam, ürünü istediğim kategorinin altına değil, home (ana) kategorinin altına atıyor. 2- İmaj dosyalarını http://domain.com/imaj/imaj.jpg olarak da ../imaj/imaj.jpg olarak da kabul etmiyor (img ve kendi oluşturduğum imaj klasörünün izinleri verilmiş durumda). Neticede dosyamı import ettiğimde, kategorinin altında fotoğraflı ürün yerine ana sayfada fotoğrafsız ürünler çıkıyor. Böyle bir sorun yaşayan ve/veya fikir beyan edebilecek olan var mı? Sistem konfigürasyonu aşağıdaki gibi: Server information Server information: Linux #1 SMP Tue Nov 9 13:34:42 EST 2010 i686 Server software version: Apache/2.2.3 (CentOS) PHP version: 5.2.16 Memory limit: 48M Max execution time: 30 Database information MySQL version: 5.1.54 MySQL engine: InnoDB Store information Prestashop version: 1.5.3.1 Current theme in use: default Edited January 15, 2013 by constantina (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantina Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Sorun çözüldü. İleride bu problemle karşılaşabilecek arkadaşlar buradan çözüme ulaşabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Teşekkürler... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aksiihtiyar Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Merhaba, burdakilerin hesini yapmama rağmen imajları alamıyorum. Sadece ilk ürünün imajı var ancak diğerlerinde imaj bazuk geliyor, hata da vermiyor. günlerdir tüm forumları okudum ancak bir arpa boyu yol alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts