Guest Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 (edited) jak mohu rucne vlozit ctyri obrazky na uvodni stranku ihned pod hlavni banner a nad seznam produktu ktere jsou na uvodni strane? je mi jasne ze toto budu muset nekam rucne vepsat (myslim ty odkazy na ty obrazky) to mi nevadi jen nemohu najit soubor do ktereho a kam toto mam napsat. zde je screen kam bych chtel obrazky vlozit: chtel bych mit pod hlavnim bannerem dva obrazky vedle sebe a pod nimi dalsi dva. bohuzel nemohu najit soubor kam ty ctyri odkazy na obrazky mam vlozit koukal jsem se doruznych .tpl a .php ale nenasel jsem to tak uz sem na to prisel. tvurce templatu ktery vyuzivam uz rucne upravil modul home editor tudiz sem to musel take uz rucne vlozit do tohoto modulu a uz je to ok Edited January 15, 2013 by PepeCZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrncal.junior Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Ahoj, používám na to modul Home text editor a funguje to dobre :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Ahoj, používám na to modul Home text editor a funguje to dobre :-) ahoj, jo musel sem rucne doupravit presne tento modul, on uz clovek ktery mi vytvarel template upravil rucne tenhle modul takze to pres admin presty neslo a musel sem to do tohoto modulu dopsat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts