Bronikus Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Sice v Prestě je modul pro slevy - jenže rozdíl je v zařazeném produktu do modulu slev, a rozdíl je pro vnitřní porovnání "jinde" ap. Zkoušel jsem menší úpravu ale stejně jsem se k pozitivnímu výsledku nikdy nedostal, pokud tohle máte někdo vyřešené, kopněte to sem!thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 A co potřebuješ vyřešit ? Aby se ti běžná cena zobrazovala i bez modulu slev ? Nebo máš na mysli běžnou cenu u produktu po zadání slevy, která se tam zobrazuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Mám dojem,že myšlenka bude taková.V jedný řádce u zboží např."Jinde nakoupíte..100Kč" Pod tím "U nás za..80Kč" a případně ještě pod tím "Cena snížena..50Kč" ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Čili to samé jako je při použití modulu slevy, akorát aby se to dalo použít bez něho u produktů. Je to tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 A co potřebuješ vyřešit ?Predpokladam, ze nieco taketo - vid priloha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 Dík za reakce!Vyjádřil jsem se špatně, právě jak to popisujete, to je ono! Potřebuju zobrazení "Běžná cena" a zobrazení "Naše cena" v kartě produktu s cenou, množstvím a stavem na skladu..Pokud to někdo máte, pošlete mi to prosím!thx ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Jediné , co mě napadá a není nic složitého, je použít na to akční modul slev, Pak se ti to bude zobrazovat přesně tak, jak ty chceš, akorát s tím, že všechny produkty ti zároveň naskáčou i do Akce. Bez toho modulu by to bylo asi na programování nového modulu, protože by jsi musel dostat do administrace pole s udávanou Běžnou cenou, odkud by se to tahalo do souboru product.tpl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylecom Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 vobec mi to nefunguje takto. nezobrazi sa nic... :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgex1 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Já to vyřešil takhle ... třeba to nekomu pomůže pomocí fce math, v tpl jsem přidal pouze toto ... nikde cenu v admin neuvádím , prostě se dopočte z ceny v shopu na stáce produktu a listu{math equation="100 / (100- tax) * price" price=$product.price tax=$product.reduction_percent assign=price_sleva}{convertPrice price=$price_sleva}{math equation="price * ((100 + tax) / (100 )) " price=$product.price tax=30 assign=price_kamenna}{convertPrice price=$price_kamenna} Link to comment Share on other sites More sharing options...
peckac Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Já to vyřešil takhle ... třeba to nekomu pomůže pomocí fce math, v tpl jsem přidal pouze toto ... nikde cenu v admin neuvádím , prostě se dopočte z ceny v shopu na stáce produktu a listu {math equation="100 / (100- tax) * price" price=$product.price tax=$product.reduction_percent assign=price_sleva} {convertPrice price=$price_sleva} {math equation="price * ((100 + tax) / (100 )) " price=$product.price tax=30 assign=price_kamenna} {convertPrice price=$price_kamenna} Ahoj, kam jsi prosím zadal tento kód? Aby to fungovalo? Moc děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts