Jump to content

Link in cosul de cumparaturi

mirceabondar

Recommended Posts

Am modificat in productcontroller.php astfel incat sa pot uploada fisiere pdf, psd, cdr..etc. Am scos din cod conditiile: daca este poza, daca a fost redimensionata si daca poza mica exista.

Am ramas cu functia asta:

public function pictureUpload(Product $product, Cart $cart)
{
  if (!$fieldIds = $this->product->getCustomizationFieldIds())
  return false;
 $authorizedFileFields = array();
 foreach ($fieldIds as $fieldId)
  if ($fieldId['type'] == _CUSTOMIZE_FILE_)
   $authorizedFileFields[(int)($fieldId['id_customization_field'])] = 'file'.(int)($fieldId['id_customization_field']);
 $indexes = array_flip($authorizedFileFields);
 foreach ($_FILES as $fieldName => $file)
  if (in_array($fieldName, $authorizedFileFields) && isset($file['tmp_name']) && !empty($file['tmp_name']))
  {

$fileName = time().'_'.$file['name'];
   if ($error = checkImage($file, (int)(Configuration::get('PS_PRODUCT_PICTURE_MAX_SIZE'))))
 $this->errors[] = $error;

$fisier = _PS_UPLOAD_DIR_.$fileName;

if (file_exists($fisier))
 $mesaj = "";
 $mesaj = 'Fisierul a fost incarcat cu succes';

if ($error OR (!$tmpName = $file['name'] OR !move_uploaded_file($file['tmp_name'], $tmpName)))
 return false;
   /* Original file */
   elseif (!copy($tmpName, _PS_UPLOAD_DIR_.$fileName))
 $this->errors[] = Tools::displayError('An error occurred during the image upload.');
   /* A smaller one */

else
 $cart->addPictureToProduct((int)($this->product->id), $indexes[$fieldName], $fileName);

unlink($tmpName);

Imi uploadeaza fisierele care le vreau numai ca atunci cand adaug in cos si fisierul si produsul in cos, nu mai pot sa sterg din cos decat fisierul..nu si produsul. Ca sa sterg produsul trebuie sa inchid browserul si sai dau cu ccleaner.

Eu m-am uitat la

$cart->addPictureToProduct((int)($this->product->id), $indexes[$fieldName], $fileName);

. Daca sterg codul asta pot sa sterg produsul dar nu imi mai apare fisierul nici in cos nici in panoul de admin. Aveti vreo idee cum as putea adauga in cos decat numele fisierului? (sa pot apoi sa stiu ce a incarcat fiecare client)