webplus Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Jak řešíte v importu zboží cenu s daní/bez daně? Pokud importuji jen cenu s daní, cena bez daně se nepřepočte. Pokud importuji cenu bez daně, mám cenu s daní nezaokrouhlenou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Ahoj. Presne tohle dnes budu resit. Ale domnival jsem se, ze se cena bez DPH prepocte. (Stejne, jako kdyz zadavas produkt rucne - zadas 500 Kc vcetne DPH, 19% DPH a prepocte se cena bez DPH 420.168067). Ale ted si uvedomuju, ze pri importu csv se to asi fakt neumi dopocitat. No, zkusim. Uz jsi to nejak vyresil? Nebo nekdo...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webplus Posted July 1, 2009 Author Share Posted July 1, 2009 Ahoj. Presne tohle dnes budu resit. Ale domnival jsem se, ze se cena bez DPH prepocte. (Stejne, jako kdyz zadavas produkt rucne - zadas 500 Kc vcetne DPH, 19% DPH a prepocte se cena bez DPH 420.168067). Ale ted si uvedomuju, ze pri importu csv se to asi fakt neumi dopocitat. No, zkusim. Uz jsi to nejak vyresil? Nebo nekdo...? Nakonec mi to funguje takto: v csv uvadim jen cenu bez DPH se 4 desetinnými čísly. Cena s dph se přepočte automaticky po importu. U zbozi se slevou vyplnuji jeste castku slevy (ta je vcetne DPH). Problem je ze cena v boxu 'Akcni slevy' se nezobrazuje jako cena po sleve, dokud v administraci u prislusneho zbozi nekliknu Ulozit (aniz bych delal zmeny, udaje jsou v administraci zobrazeny spravne). Mozna je to jen nejake cachovani. Neresil jste to nekdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts