doigro Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Are cineva un modul pentru Fan Courier? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 nu e nevoie de modul special, eu am adaptat Cash on delivery (COD) si e ok Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Am acest modul. Vă rugăm să contactați 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibi40k Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 nu e nevoie de modul special, eu am adaptat Cash on delivery (COD) si e ok Succes! Salve, dai si tu modificarile pe "post" pliz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Salve, dai si tu modificarile pe "post" pliz ? salutare! daca doresti cumva ca modulul sa se lege de aplicatia de la Fan Curier si sa completeze automat AWB, nu am reusit sa fac asta. doar l-am customizat ca denumire si i-am pus sigla pe modulul de COD se pare ca cei de la Urgent Curier ar avea un astfel de modul si BooKurier cu care am discutat zilele astea si au zis ca trebuie sa vorbim cu cei de la tehnic. daca aflu ceva va tin la curent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibi40k Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Merci, am gasit module facute de Fan Courier pt. Magento si Opencart. Am descarcat si ma uit acum prin ele sa vad daca pot sa le adaptez pt. PrestaShop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Merci, am gasit module facute de Fan Courier pt. Magento si Opencart. Am descarcat si ma uit acum prin ele sa vad daca pot sa le adaptez pt. PrestaShop nu te mai stresa, o simpla conversatie cu cei de la IT la adresa [email protected] si mi-au trimis modulul pt 1.5 Configurare modul shipping pentru PrestaShop.pdf fancourier.zip 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibi40k Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 super, merci mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibi40k Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 (edited) imi dai si mie adresa lor te rog sa le cer pt. 1.4 ? scuze, acum am vazut ca ai postat-o Edited February 27, 2013 by Bibi40k (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 imi dai si mie adresa lor te rog sa le cer pt. 1.4 ? scuze, acum am vazut ca ai postat-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 nu te mai stresa, o simpla conversatie cu cei de la IT la adresa [email protected] si mi-au trimis modulul pt 1.5 sal, am instalat modulul de fancourier. sa inteleg ca el va calcula pretul livrarii automat numai dupa ce obtin ID ul de la fancurier si configurez aplicatia lor? aceste ar fi motivul pt care imi apare mereu livrare gratuita la un produs pt care am setat totusi fancurier standard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 I like this clean and simple design. SPAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleks100 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Sal, Am instalat modulul de la fancurier, l-am configurat dar la pret livrare imi apare un pret standard pentru toate judetele Maine sun la cei de la it fancurier sa vad care este rezolvarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbusiness23 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 nu te mai stresa, o simpla conversatie cu cei de la IT la adresa [email protected] si mi-au trimis modulul pt 1.5 Pana la urma ce face modulul asta? Genereaza si completeaza un AWB nou cu datele preluate din comanda clientului? Poti pune te rog 1-2 printscreen-uri cu modulul in actiune? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Salve! Am instalat si eu modulul de la Fan Courier pe 1.5.4.0. Il pot selecta ca si curier implicit (in Carrier options), dar nu il vad in lista mea de curieri (in Shipping > Carriers). In consecinta, cand se face checkout-ul, nu imi apare ca si optiune selectarea curierului Fan Courier. De fapt, nu imi apare nici macar "pick-up-in-store", care il am in lista de curieri... Hmm... Stie cineva unde gresesc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleks100 Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 salut, ai definit greutatea si pretul? si te-ai logat cu id-ul fan curier? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleks100 Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 oricum saptamana asta spre sfarsit pun si poze cu modulul in actiune Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 salut, ai definit greutatea si pretul? si te-ai logat cu id-ul fan curier? Sal. Unde zici sa definesc greutatea si pretul? De logat propriu-zis nu m-am logat, dar cand am configurat modulul, mi-a cerut ID si password, le-am introdus si zice ca modulul a fost configurat cu succes... In rest, daca incerc sa plasez o comanda, nu pot selecta nici un curier... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 oricum saptamana asta spre sfarsit pun si poze cu modulul in actiune Da-mi si mie te rog un PM daca reusesti sa pui acest modul pe picioare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 (edited) Ma poate ajuta cineva? La instalarea modulului Fan Courier primesc urmatorul ecran: [PrestaShopException] Property Carrier->delay is empty at line 874 in file classes/ObjectModel.php 868. 869. $message = $this->validateField($field, $value, $id_lang); 870. if ($message !== true) 871. { 872. if ($die) 873. throw new PrestaShopException($message); 874. return $error_return ? $message : false; 875. } 876. } 877. } 878. ObjectModelCore->validateFieldsLang - [line 306 - classes/ObjectModel.php] - [0 Argument] 300. { 301. // Retrocompatibility 302. if (method_exists($this, 'getTranslationsFieldsChild')) 303. return $this->getTranslationsFieldsChild(); 304. 305. $this->validateFieldsLang(); 306. $is_lang_multishop = $this->isLangMultishop(); 307. 308. $fields = array(); 309. if ($this->id_lang === null) 310. foreach (Language::getLanguages(false) as $language) ObjectModelCore->getFieldsLang - [line 490 - classes/ObjectModel.php] - [0 Argument] 484. return false; 485. 486. // Database insertion for multilingual fields related to the object 487. if (!empty($this->def['multilang'])) 488. { 489. $fields = $this->getFieldsLang(); 490. if ($fields && is_array($fields)) 491. { 492. $shops = Shop::getCompleteListOfShopsID(); 493. $asso = Shop::getAssoTable($this->def['table'].'_lang'); 494. foreach ($fields as $field) ObjectModelCore->add - [line 183 - classes/Carrier.php] - [2 Arguments] 177. 178. public function add($autodate = true, $null_values = false) 179. { 180. if ($this->position <= 0) 181. $this->position = Carrier::getHigherPosition() + 1; 182. if (!parent::add($autodate, $null_values) || !Validate::isLoadedObject($this)) 183. return false; 184. if (!$count = Db::getInstance()->getValue('SELECT count(`id_carrier`) FROM `'._DB_PREFIX_.$this->def['table'].'` WHERE `deleted` = 0')) 185. return false; 186. if ($count == 1) 187. Configuration::updateValue('PS_CARRIER_DEFAULT', (int)$this->id); CarrierCore->add - [line 514 - modules/fancourier/fancourier.php] - [0 Argument] 508. $carrier->is_module = $config['is_module']; 509. $carrier->shipping_external = $config['shipping_external']; 510. $carrier->external_module_name = $config['external_module_name'];//.'_'.str_replace(' ','_',str_replace('-','_',$tip_serviciu[0])); 511. $carrier->need_range = $config['need_range']; 512. 513. if($carrier->add()) 514. { 515. 516. Configuration::updateValue('FANCOURIER_CARRIER_ID'.'_'.$tip_serviciu[4],(int)($carrier->id)); 517. $groups = Group::getgroups(true); 518. foreach ($groups as $group) fancourier::createFANCourierCarrier - [line 127 - modules/fancourier/fancourier.php] - [1 Arguments] 121. 122. if(!Db::getInstance()->execute($sql)) 123. return false; 124. 125. //add carrier in back office 126. if(!$this->createFANCourierCarrier($this->_config)) 127. return false; 128. 129. return true; 130. } 131. fancourier->install - [line 486 - controllers/admin/AdminModulesController.php] - [0 Argument] 480. if (!$module->getPermission('configure')) 481. $this->errors[] = Tools::displayError('You do not have the permission to use this module.'); 482. else 483. { 484. if ($module->uninstall()) 485. if ($module->install()) 486. Tools::redirectAdmin(self::$currentIndex.'&conf=21'.'&token='.$this->token.'&tab_module='.$module->tab.'&module_name='.$module->name.'&anchor=anchor'.ucfirst($module->name)); 487. else 488. $this->errors[] = Tools::displayError('Cannot install this module.'); 489. else 490. $this->errors[] = Tools::displayError('Cannot uninstall this module.'); AdminModulesControllerCore->postProcessReset - [line 792 - controllers/admin/AdminModulesController.php] - [0 Argument] 786. foreach ($postProcessMethodsList as $ppm) 787. if (Tools::isSubmit($ppm)) 788. { 789. $ppm = 'postProcess'.ucfirst($ppm); 790. if (method_exists($this, $ppm)) 791. $ppmReturn = $this->$ppm(); 792. } 793. 794. // Call appropriate module callback 795. if (!isset($ppmReturn)) 796. $this->postProcessCallback(); AdminModulesControllerCore->postProcess - [line 158 - classes/controller/Controller.php] - [0 Argument] 152. // setMedia MUST be called before postProcess 153. if (!$this->content_only && ($this->display_header || (isset($this->className) && $this->className))) 154. $this->setMedia(); 155. 156. // postProcess handles ajaxProcess 157. $this->postProcess(); 158. 159. if (!empty($this->redirect_after)) 160. $this->redirect(); 161. 162. if (!$this->content_only && ($this->display_header || (isset($this->className) && $this->className))) ControllerCore->run - [line 349 - classes/Dispatcher.php] - [0 Argument] 343. // Execute hook dispatcher 344. if (isset($params_hook_action_dispatcher)) 345. Hook::exec('actionDispatcher', $params_hook_action_dispatcher); 346. 347. // Running controller 348. $controller->run(); 349. } 350. catch (PrestaShopException $e) 351. { 352. $e->displayMessage(); 353. } DispatcherCore->dispatch - [line 50 - axa1/index.php] - [0 Argument] 44. $_POST['controller'] = strtolower($_POST['tab']); 45. if (!isset($_REQUEST['controller']) && isset($_REQUEST['tab'])) 46. $_REQUEST['controller'] = strtolower($_REQUEST['tab']); 47. 48. // Prepare and trigger admin dispatcher 49. Dispatcher::getInstance()->dispatch(); Edited April 3, 2013 by sfinx (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 dupa cate stiu eu e nevoie si de o actualizare de baza de date, sau o face automat??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 am EXACT aceeasi eroare dupa ce am dezinstalat modulul fancourier apoi l-am repus. Cum se poate face o reindexare sau ceva? PS: dupa ce l-am dezinstalat, l-am sters dar mi au ramas niste ramasite , adica nu mi dispare din transportatori varianta de livrare Fancourier standard. Cand l-am repus/reinstalat , nu mi au aparut variantele de curierat fancourier . Si imi apare eroare postata de colegul de mai sus..... help us! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 dupa cate stiu eu e nevoie si de o actualizare de baza de date, sau o face automat??? cum as putea actualiza sau reindexa baza de date? am patit si eu aceiasi eroare cu modulul de fancorier dupa ce l-am dezinstalat,sters ai apoi reinstalat. ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 (edited) Ma poate ajuta cineva? La instalarea modulului Fan Courier primesc urmatorul ecran: [PrestaShopException] Property Carrier->delay is empty at line 874 in file classes/ObjectModel.php 868. 869. $message = $this->validateField($field, $value, $id_lang); 870. if ($message !== true) 871. { 872. if ($die) 873. throw new PrestaShopException($message); 874. return $error_return ? $message : false; 875. } 876. } 877. } 878. ObjectModelCore->validateFieldsLang - [line 306 - classes/ObjectModel.php] - [0 Argument] 300. { 301. // Retrocompatibility 302. if (method_exists($this, 'getTranslationsFieldsChild')) 303. return $this->getTranslationsFieldsChild(); 304. 305. $this->validateFieldsLang(); 306. $is_lang_multishop = $this->isLangMultishop(); 307. 308. $fields = array(); 309. if ($this->id_lang === null) 310. foreach (Language::getLanguages(false) as $language) ObjectModelCore->getFieldsLang - [line 490 - classes/ObjectModel.php] - [0 Argument] 484. return false; 485. 486. // Database insertion for multilingual fields related to the object 487. if (!empty($this->def['multilang'])) 488. { 489. $fields = $this->getFieldsLang(); 490. if ($fields && is_array($fields)) 491. { 492. $shops = Shop::getCompleteListOfShopsID(); 493. $asso = Shop::getAssoTable($this->def['table'].'_lang'); 494. foreach ($fields as $field) ObjectModelCore->add - [line 183 - classes/Carrier.php] - [2 Arguments] 177. 178. public function add($autodate = true, $null_values = false) 179. { 180. if ($this->position <= 0) 181. $this->position = Carrier::getHigherPosition() + 1; 182. if (!parent::add($autodate, $null_values) || !Validate::isLoadedObject($this)) 183. return false; 184. if (!$count = Db::getInstance()->getValue('SELECT count(`id_carrier`) FROM `'._DB_PREFIX_.$this->def['table'].'` WHERE `deleted` = 0')) 185. return false; 186. if ($count == 1) 187. Configuration::updateValue('PS_CARRIER_DEFAULT', (int)$this->id); CarrierCore->add - [line 514 - modules/fancourier/fancourier.php] - [0 Argument] 508. $carrier->is_module = $config['is_module']; 509. $carrier->shipping_external = $config['shipping_external']; 510. $carrier->external_module_name = $config['external_module_name'];//.'_'.str_replace(' ','_',str_replace('-','_',$tip_serviciu[0])); 511. $carrier->need_range = $config['need_range']; 512. 513. if($carrier->add()) 514. { 515. 516. Configuration::updateValue('FANCOURIER_CARRIER_ID'.'_'.$tip_serviciu[4],(int)($carrier->id)); 517. $groups = Group::getgroups(true); 518. foreach ($groups as $group) fancourier::createFANCourierCarrier - [line 127 - modules/fancourier/fancourier.php] - [1 Arguments] 121. 122. if(!Db::getInstance()->execute($sql)) 123. return false; 124. 125. //add carrier in back office 126. if(!$this->createFANCourierCarrier($this->_config)) 127. return false; 128. 129. return true; 130. } 131. fancourier->install - [line 486 - controllers/admin/AdminModulesController.php] - [0 Argument] 480. if (!$module->getPermission('configure')) 481. $this->errors[] = Tools::displayError('You do not have the permission to use this module.'); 482. else 483. { 484. if ($module->uninstall()) 485. if ($module->install()) 486. Tools::redirectAdmin(self::$currentIndex.'&conf=21'.'&token='.$this->token.'&tab_module='.$module->tab.'&module_name='.$module->name.'&anchor=anchor'.ucfirst($module->name)); 487. else 488. $this->errors[] = Tools::displayError('Cannot install this module.'); 489. else 490. $this->errors[] = Tools::displayError('Cannot uninstall this module.'); AdminModulesControllerCore->postProcessReset - [line 792 - controllers/admin/AdminModulesController.php] - [0 Argument] 786. foreach ($postProcessMethodsList as $ppm) 787. if (Tools::isSubmit($ppm)) 788. { 789. $ppm = 'postProcess'.ucfirst($ppm); 790. if (method_exists($this, $ppm)) 791. $ppmReturn = $this->$ppm(); 792. } 793. 794. // Call appropriate module callback 795. if (!isset($ppmReturn)) 796. $this->postProcessCallback(); AdminModulesControllerCore->postProcess - [line 158 - classes/controller/Controller.php] - [0 Argument] 152. // setMedia MUST be called before postProcess 153. if (!$this->content_only && ($this->display_header || (isset($this->className) && $this->className))) 154. $this->setMedia(); 155. 156. // postProcess handles ajaxProcess 157. $this->postProcess(); 158. 159. if (!empty($this->redirect_after)) 160. $this->redirect(); 161. 162. if (!$this->content_only && ($this->display_header || (isset($this->className) && $this->className))) ControllerCore->run - [line 349 - classes/Dispatcher.php] - [0 Argument] 343. // Execute hook dispatcher 344. if (isset($params_hook_action_dispatcher)) 345. Hook::exec('actionDispatcher', $params_hook_action_dispatcher); 346. 347. // Running controller 348. $controller->run(); 349. } 350. catch (PrestaShopException $e) 351. { 352. $e->displayMessage(); 353. } DispatcherCore->dispatch - [line 50 - axa1/index.php] - [0 Argument] 44. $_POST['controller'] = strtolower($_POST['tab']); 45. if (!isset($_REQUEST['controller']) && isset($_REQUEST['tab'])) 46. $_REQUEST['controller'] = strtolower($_REQUEST['tab']); 47. 48. // Prepare and trigger admin dispatcher 49. Dispatcher::getInstance()->dispatch(); ai reusit ceva cu aceasta eroare? si eu am patit la fel. aveam instalat modulul, mergea...apoi l am dezinstalat, i am dat apoi stergere completa apoi cand dau reinstalare......problema! in plus vad ca de fiecare data cand il reinstalez si ma duc pe un produs, la livrare gasesc multuplicat/adaugat Fan curier standard, insa la transportatori nu e nimic. ufff.... Edited April 4, 2013 by roliviu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 (edited) Salve! Am instalat si eu modulul de la Fan Courier pe 1.5.4.0. Il pot selecta ca si curier implicit (in Carrier options), dar nu il vad in lista mea de curieri (in Shipping > Carriers). In consecinta, cand se face checkout-ul, nu imi apare ca si optiune selectarea curierului Fan Courier. De fapt, nu imi apare nici macar "pick-up-in-store", care il am in lista de curieri... Hmm... Stie cineva unde gresesc? si eu am patit la fel...ai reusit ceva? ai reusit ceva cu aceasta eroare? si eu am patit la fel. aveam instalat modulul, mergea...apoi l am dezinstalat, i am dat apoi stergere completa apoi cand dau reinstalare......problema! in plus vad ca de fiecare data cand il reinstalez si ma duc pe un produs, la livrare gasesc multuplicat/adaugat Fan curier standard, insa la transportatori nu e nimic. ufff.... Edited April 4, 2013 by roliviu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 S-A REZOLVAAAAT!!! o sa postez pe seara solutia. Cei de la IT Fancurier sunt geniali si super serviabili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 SOLUTIE de la Fancurier: "În data de 4 aprilie 2013, 13:23, Bogdan Serban <[email protected]> a scris: Inainte de a instala modulul cel nou tirimis anterioR, trebuie sa dezactivati modulul FAN astfel: update `ps_carrier` set deteled = 1 where `name` like '%fan%' and `name` like '%courier%' Va recomandam sa verificati inainte de a rula acest update. Nu va pot asigura ca nu se vor dezactiva si alte module care contin in denumire fan si courier. Multumesc," pasii de urmat: - dezinstalati fancurier vechi si stergeti apoi de tot modulul. - instalati noul modul atasat (este versiunea noua de la fancurier care a suportat modificari pt a merge dupa update prestashop 1.5.4). Acum ar trebui sa vedeti la transportatori variantele de Fancurier. - daca atunci cand intrati la un produs in sectiunea livrare inca mai gasiti optiuni de fancurier din cele vechi (mie de exemplu imi instala/multiplica fancurier standard de fiecare data cand incercam sa reinstalez vechea versiune de modul; de exemplu aici vedeam 3 fancurier standard - din 3 reinstalari - dar la transportatori nu aveam nimic, gol.) intrati cu phpmyadmin si la ps_carrier treceti la DELETE valoarea 1 pentru ramasitele de fancurier din vechiul modul (in cazul meu 3 intregistrari fancurier standard din vechi). Atentie sa nu modificati valorile pentru inregistrarile din ps_carrier instalate cu noul modul (ele sunt puse in coada, deci nu ar fi o problema sa le recunoastem) fancourier (4).zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 DA! Merge! Eu am sters din tabela "ps_carrier" toate liniile care contineau curieri. am lasat tabela goala. Apoi am incarcat modulul (cel nou, pe care l-am primit si eu azi de la Fan Courier si care merge pe 1.5.4), l-am instalat si testat partial. Pana acum, toate bune. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Stie cineva UNDE se genereaza AWB-ul Fan Courier cand se plaseaza o comanda? Eu am bifat la configurare "Confirmare AWB de catre Admin". Am plasat o comanda in magazin, dar nu gasesc nicaieri AWB-ul. Nici in BO la Prestashop, nici in aplicatia SelfAwb... Daca a descoperit cineva AWB-ul, sa dea de veste... Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Stie cineva UNDE se genereaza AWB-ul Fan Courier cand se plaseaza o comanda? Eu am bifat la configurare "Confirmare AWB de catre Admin". Am plasat o comanda in magazin, dar nu gasesc nicaieri AWB-ul. Nici in BO la Prestashop, nici in aplicatia SelfAwb... Daca a descoperit cineva AWB-ul, sa dea de veste... Bafta! A aparut si AWB-ul in aplicatia SelfAwb si necesita confirmare. Insa m-am lovit de alta problema: se poate selcta doar un numar fix de colete per AWB. Ce fac daca am 3 colete pe aceeasi expeditie la acelasi destinatar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Stie cineva cum se pot importa 12.560 localitati direct in baza de date? Problema mai pe larg am expus-o aici. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 cand folosesc un curier (Fancurier Standard) instalat din modulul Fancurier (presta1.5.4, modul nou de la fancurier 1.5.4) , indiferent de zona (iar totul este setat corect).....nu il gaseste si spune ca la adresa nu se livreaza. INSA DACA ADAUG EU UN CURIER FANCURIER STANDARD, CU ACELEASI SETARI CA ALE CELUI CU CARE VINE MODULUL...SURPRIZA: MERGE! astept raspuns si de la Fancurier Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 A aparut si AWB-ul in aplicatia SelfAwb si necesita confirmare. Insa m-am lovit de alta problema: se poate selcta doar un numar fix de colete per AWB. Ce fac daca am 3 colete pe aceeasi expeditie la acelasi destinatar? sal. pana la urma folosesti un fancurier din variantele cu care a venit modulul la instalare? sau ai creat tu curierul fancurier? ps: de ce nu faci un singur colet din cele 3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbusiness23 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Puneti va rog, daca se poate, niste printscreen-uri cu modulul in actiune. Modulul presupune afisarea de chestii si in front end? (adica clientul vede ceva in plus dupa instalarea acestui modul?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 in urma efectuarii tuturor testelor posibile si beneficiind de sprijinul intens al celor de la IT Fancurier va informez cu parere de rau ca modulul pt prestashop 1.5.4 NU functioneaza. Asteptam vesti....cand..nu stiu. Poate auziti voi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 (edited) in urma efectuarii tuturor testelor posibile si beneficiind de sprijinul intens al celor de la IT Fancurier va informez cu parere de rau ca modulul pt prestashop 1.5.4 NU functioneaza. Asteptam vesti....cand..nu stiu. Poate auziti voi.. Sal. La mine a functionat, am reusit sa plasez o comanda, sa aleg curierul, ba chiar mi s-a generat si AWB-ul in SelfAwb. Este adevarat ca nu am "sapat" prea adanc, dar a functionat cel putin o data. M-am blocat insa la lista localitatilor. Aici cei de la Fan Courier trebuie sa gaseasca o solutie astfel incat localitatile din Prestashop sa corespunda cu localitatile din Prestashop. Edited April 11, 2013 by sfinx (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Sal. La mine a functionat, am reusit sa plasez o comanda, sa aleg curierul, ba chiar mi s-a generat si AWB-ul in SelfAwb. Este adevarat ca nu am "sapat" prea adanc, dar a functionat cel putin o data. M-am blocat insa la lista localitatilor. Aici cei de la Fan Courier trebuie sa gaseasca o solutie astfel incat localitatile din Prestashop sa corespunda cu localitatile din Prestashop. sa inteleg ca daca nu coincide exact denumirea localitatii intre fancurier si adresa livrare presta atunci nu gaseste curier? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 sa inteleg ca daca nu coincide exact denumirea localitatii intre fancurier si adresa livrare presta atunci nu gaseste curier? Din cate mi-am dat seama, modulul Fan Courier nu foloseste o lista proprie de localitati (asa cum foloseste aplicatia SelfAwb), ci foloseste localitati predefinite de catre adminul Prestashop. Daca nu foloseste o baza de date proprie cu localitati, cum isi va calcula km exteriori si costurile de transport? Eu am creat o localitate in care NU exista sediu Fan Courier si pe AWB nu mi-a calculat km exteriori... Modulul este bun, dar este neterminat. Programatorii de la Fan Courier sigur pot aduce modulul in stare de functionare. Trebuie doar sa mai insistam la ei... Tocmai am plasat o comanda si m-a lasat sa aleg curierul. Mi-a calculat un cost de livrare de 21,28 lei. Cu aceasta ocazie m-am luminat putin: desi nu am selectat localitatea de destinatie dintr-o lista a Fan Courier-ului, mi-a identificat localitatea, km exteriori si codul postal corect... Si am testat asta pe 2 localitati de destinatie: una cu km exteriori si una fara km exteriori. Problema (cel mai probabil) va interveni cand localitatea de destinatie nu este scrisa EXACT ca localitatea din baza de date Fan Courier... Voi testa si acest aspect si revin. Dupa cum am mai spus, pentru a folosi fara riscuri acest modul, trebuie sa fortam cumva userul sa isi aleaga localitatea de destinatie dintr-o lista predefinita (lista Fan Courier) si nu sa introduca manual localitatea. La aceasta problema inca asteptam raspunsuri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 (edited) Mda. Se confirma. Am creat o noua adresa, cu un oras pe care l-am numit "Inexistent". La plasarea comenzii, imi da urmatoarea eroare: "Avem 1 eroare Nu este nici un curier care sa livreze la adresa selectata.". Deci daca un client va introduce de exemplu "Adâncata" in loc de "Adancata", la plasarea comenzii va primi adresa de mai sus...Am testat si varianta asta si asa este... Singura solutie este cea prezentata mai sus. Daca stie cineva cum putem "forta" userul sa isi selecteze localitatea dintr-o lista predefinita, sa ne spuna si noua cum. Si eventual cum putem importa direct lista localitatilor Fan Courier in baza de date... Edited April 15, 2013 by sfinx (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roliviu Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 foarte utile observatiile. Este foarte posibil atunci ca modulul sa nu mi fi gasit curierul tocmai pt ca eu testam modulul fara sa scriu o localitate "valabila" (adica cea din lista fancurier). O varianta, pana la gasirea solutiei propuse de tine, ar fi atentionarea clientului in cazul acestei erori, cu adaugarea in "translate" a unui mesaj genul...verificati denumirea localitatii... eu pana una alta am cerut si la cargus un modul. se pare ca il au. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfinx Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 foarte utile observatiile. Este foarte posibil atunci ca modulul sa nu mi fi gasit curierul tocmai pt ca eu testam modulul fara sa scriu o localitate "valabila" (adica cea din lista fancurier). O varianta, pana la gasirea solutiei propuse de tine, ar fi atentionarea clientului in cazul acestei erori, cu adaugarea in "translate" a unui mesaj genul...verificati denumirea localitatii... eu pana una alta am cerut si la cargus un modul. se pare ca il au. Sa imi spui daca a functionat cu localitatile scrise corect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alain Costea Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Salut, Eu tocmai ma gandeam sa imi instalez un asemena modul pe site. Insa din ce am vazut aici, e mai multa bataie de cap si mai degraba incurca lucrurile decat le descurca... Multumesc pentru informatii...am scapat de ceva nervi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibi40k Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 aici e adresa oficiala a modulelor, pacat ca nu merg http://www.fancourier.ro/extensia-fan/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markoopapa Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Am instalat si eu mudulul pt. 1.5 pe presta 1.5.5, l-am setat totul este ok daor ca nu apare la plasarea comnzii doar atunci daca selectez sa fie cu fan curier gratuit, daca se gaseste o solutie, astept postarea. Stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupu Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 au mutat modulele la adresa: http://www.fancourier.ro/tools/extensii-e-commerce/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
imugur Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Am instalat si eu mudulul pt. 1.5 pe presta 1.5.5, l-am setat totul este ok daor ca nu apare la plasarea comnzii doar atunci daca selectez sa fie cu fan curier gratuit, daca se gaseste o solutie, astept postarea. Stima La fel si la mine... am facut toate setarile posibile, nimic. Stiti alta firma de curierat care e integrata cum trebuie cu Prestashop? Mugur Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 cargus mai au un modul de presta..incearca-l daca nu te descurcu suna-i si te vor ajura Ti-l atasez Cargus-Prestashop-1.5.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
imugur Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 cargus mai au un modul de presta..incearca-l daca nu te descurcu suna-i si te vor ajura Ti-l atasez unde-mi fac cont la ei? nu am gasit nimic pe site-ul lor. Trebuie sa sun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza_003 Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Salutare, am si eu o problema cu modulul de Fan Courier, poate puteti sa ma ajutati. Am descarcat modului, l-am instalat si configurat si este pus ca si implicit. De fiecare data cand exista un produs in cod si cineva doreste sa plaseze comanda ii apare selectia de curierat in partea de jos, dar valoarea transportului este inexistenta, imi scrie "gratis" de fiecare data. Stie careva cum sa trec peste buba asta? Precizez ca utilizez ultima varianta a modului Fan Courier si rulez Prestashop 1.5.6.0. Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 unde-mi fac cont la ei? nu am gasit nimic pe site-ul lor. Trebuie sa sun? suna la ei.eu azi l-am pus si m-au si ajutat la instalare, a fost super ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Salutare, am si eu o problema cu modulul de Fan Courier, poate puteti sa ma ajutati. Am descarcat modului, l-am instalat si configurat si este pus ca si implicit. De fiecare data cand exista un produs in cod si cineva doreste sa plaseze comanda ii apare selectia de curierat in partea de jos, dar valoarea transportului este inexistenta, imi scrie "gratis" de fiecare data. Stie careva cum sa trec peste buba asta? Precizez ca utilizez ultima varianta a modului Fan Courier si rulez Prestashop 1.5.6.0. Multumesc mult! Exact problema asta am avut si eu...si m-am lasat pagubas am apelat la cargus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Salutare, Pana la urma am resusit sa setez Fan Courier. Am setat ca fiecare colet sa aiba o valoare fixa, iar comenzile peste 300 lei sa fie livrate gratuit. Aici voi puteti modifica sumele. Dupa ce faceti setarile mergeti in Livrare/Transportatori si activati curierul daca acesta are mai multe modalitati de livrare (standart, cont colector etc). Pe cele care nu le folositi le dezactivati. Va pun un printscreen cu setarile Fan Courier, sper sa va ajute. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza_003 Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 suna la ei.eu azi l-am pus si m-au si ajutat la instalare, a fost super ok. Am sunat la ei, am discutat apoi prin intermediul mailului, dar nimic. Am modificat unul dintre transportatorii existenti si merg pe solutia asta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 sincer pe mine m-au ajutat. daca vrei te pot ajta cu un nr de tel de la IT de la ei, la mine chiar au fost amabili. ma poti contacta pe privat daca vrei nr de tel Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Salutare , Am si eu o problema cu fan curier si adica nu imi apare suma ptr transport la comenzile pana in 300 ron mai bine zis imi apare livrare gratuita desi eu am setat 20 ron cost transport. Ceea ce este interesant este faptul ca la utilizatorii inregistrati imi apare acest cost de 20 ron. aveti idee ce pot remedia? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Salutare , Am si eu o problema cu fan curier si adica nu imi apare suma ptr transport la comenzile pana in 300 ron mai bine zis imi apare livrare gratuita desi eu am setat 20 ron cost transport. Ceea ce este interesant este faptul ca la utilizatorii inregistrati imi apare acest cost de 20 ron. aveti idee ce pot remedia? Multumesc incearca sa debifezi zonele mai putin europa Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 am incercat...dar nimic..am facut eu o setare in carrier si voi face eu awb-ul manual..asta este Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 vezi atunci, size, weight, group access la carrier sa fie bifate toate grupurile alea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza_003 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 suna la ei.eu azi l-am pus si m-au si ajutat la instalare, a fost super ok. In final am modificat "my carrier" si a mers! nu am mai incercat cu modulul lor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 In final am modificat "my carrier" si a mers! nu am mai incercat cu modulul lor! la fel am facut si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
borhwerk Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 nu te mai stresa, o simpla conversatie cu cei de la IT la adresa [email protected] si mi-au trimis modulul pt 1.5 Merci mult. o sa-l incerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milarioan Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 la fel am facut si eu salutare, poate ne dai si ceva detalii despre ce si cum ai facut , respecte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 salutare, poate ne dai si ceva detalii despre ce si cum ai facut , respecte . Depinde ce te intereseaza...eu am renuntat la modulele curierilor si am setat eu in livrare pretul fara tva 16.13 lei adica 20 cu tva si expedierea gratuita incepe cu 300 lei. setarile necesare in transportatori sunt usoare...cred ca te vei descurca Link to comment Share on other sites More sharing options...
NICOLETA Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Buna ziua, A instalat cineva modulul celor de la Star Curier? Eu am vb la IT mi l-au trimis, dar nu stiu sa-l instalez...cat despre consiliere din partea lor....(a trecut o saptamana pana l-au trimis)... Merci anticipat pt.orice sugestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 (edited) Buna ziua, A instalat cineva modulul celor de la Star Curier? Eu am vb la IT mi l-au trimis, dar nu stiu sa-l instalez...cat despre consiliere din partea lor....(a trecut o saptamana pana l-au trimis)... Merci anticipat pt.orice sugestie. Depinde cum vrei sa calculezi costul coletelor. Pret unic sau in functie de greutatea articolelor? Ai id, user si parola? Edited February 27, 2014 by adigabrio (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NICOLETA Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Depinde cum vrei sa calculezi costul coletelor. Pret unic sau in functie de greutatea articolelor? Ai id, user si parola? Pret in functie de valoarea comenzii.. Am primit de la ei Client ID si Security key Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Pret in functie de valoarea comenzii.. Am primit de la ei Client ID si Security key Nu cred ca este mai greu ca la Fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
misi_11 Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Instalat modul FAN pe PS 1.5.6, setat cu valoare fixa pt. transport si cu valoare calculata, testat de vre-o 5 ori cu diverse adrese, si functioneaza corect! au am si Payments to carriers instalat, doar limba "Romania" peste tot in site! Ce este belea, faptul ca iti genereaza automat AWB-ul, si la sfarsitul zilei poti sa scoti borderou sau tot ce ai nevoie din selfawb (datele se trimit automat)! Mi se pare super ok! Singura situatie neplacuta este cea cu numele localitatii si anume daca numele nu este scris corect sau nu exista deloc aceea localitate in fan, nu se poate finaliza comanda! Insa poate facem import la aceea lista a localitatilor, si pe o sa fie cum trebuie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokosmin Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 (edited) Salut! Eu am instalat versiunea pentru 1.6 si, dupa cateva probleme care tineau de existenta unui camp pentru SSL completat in setarile site-ului - si nu trebuia, pentru ca nu folosesc - am testat si functioneaza ok. Deocamdata nu in productie, pt ca nu am site-ul gata. -Edit În legatura cu lista localitatilor, aceasta trebuie integrată în formularul de înregistrare al utilizatorului, nu în modulul FanCourier. Dacă a reușit cineva între timp vă rog spuneți cum. Edited June 2, 2014 by kokosmin (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhans1 Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 eu l-am pus pe cel de la cargus....pe 1.6, si merge impecabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
netamis Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Am o problema cu modulul Cargus - Prestashop 1.6 - in backend totul apare OK - dar in front-end primesc eroarea Nu exista transportator. Cei de la Cargus nu au nici o idee de ce nu merge - singurul raspuns ce l-am primit e ca la ei pe test merge . Pana acum foloseam modulul de la Fan curier - care a mers ok. Are cineva vreo idee cum as putea face debug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhans1 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 (edited) deci pe 1.6.0.8 imi merge impecabil. cred ca problemele pe care le ai, sunt din setarea modului din back office, atat a modulului cargus si in back office /transportatori de asemenea back office /livrare plus ca trebuie sa verifici daca pt fiecare produs a fost adaugat curierul in sectiunea livrare Edited July 17, 2014 by hhhans1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netamis Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 de unde pot verifica daca pt fiecare produs a fost adaugat curierul in sectiunea livrare Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhans1 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 in back office, produs/editare produs/livrare Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidmagazin Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 eu folosesc modulul default de shiping de la prestashop si l-am completat cu greutatile de la fan . nui mare greutate sa faci awb dupa iti ia un minut maxim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts