kchalv Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Καλημέρα, Στην έκδοση 1.5.2 μπορούσα να έχω ελληνικούς χαρακτήρες στο πεδίο friendly url. Μετά την αναβάθμιση στην 1.5.3.1 δεν επιτρέπεται η εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων στο friendly url. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της συμπεριφοράς αυτής τροποποιώντας κάποια συνάρτηση; Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeitnik Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 (edited) Καλησπέρα. Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά το update από 1.5.2 σε 1.5.3.1. Συγκεκριμένα ενώ έχει κρατήσει όλα τα προηγούμενα (ελληνικά url) αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά να το κάνεις edit και να το αποθηκευσεις ξανά, βγάζει σφάλμα. Συμβαίνει και σε άλλους ή είναι πρόβλημα από το update? Νίκος Edited January 14, 2013 by zeitnik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
keraies Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 μια απ τα ιδια.. μου φενεται πως το prestashop εχει τα προσοντα αλλα θελει ακομα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δουλεια για να πλησιασει το opencart..γενικα απ οτι ειδα αμα θες να εχεις ελληνικα στο back και στο Front θελει να τα κανεις ΟΛΑ απ την αρχη..Παντου bugs βλεπω, η κοινοτητα ειναι παρα πολυ μικρη..τα περισσοτερα modules και themes ειναι πληρωτα απο τα ποιο απλα μεχρι τα ποιο συνθετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpa2007 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Καλησπέρα,τι προτείνετε; να μην αναβαθμίσουμε σε 1.5.3.x ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeitnik Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Εγώ πάντως έκανα αναβάθμιση σε 1.5.3.1 και μόλις ανακάλυψα το πρόβλημα ξαναγύρισα με το back up που είχα πίσω σε 1.5.2. Πιστεύω θα βρεθεί λύση, μάλον είναι θέμα χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts