reoxid Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Čaute. Poradí prosím vás niekto, kde a čo upraviť, aby so mal obrázok vo footeri na pozadí cez celú šírku prehliadača a iba text pred ním vystredený? Keď som obrázok pozadia pridal do divu footer tak mal iba šírku stránky a tie ikony a odkazy sa mi nezobrazili v ňom, ale lietali po stránke - asi by ich bolo treba zbaliť tiež do nejakého divu a vycentrovať do footeru. Malo by to vyzerať tak ako na obrázku v prílohe. Trápim sa s tým celú noc a výsledok žiadny. Ďakujem za pomoc. Presta 1.4.7.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 V css zadej u toho divu 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 Stalo sa - obrázok je už cez celú šírku stránky. Tie odkazy čo by som chcel mať v päte som narval do nového divu a neviem kam ho mám vnoriť do päty aby sa držali v strede stránky. Keď som ten div s odkazmi iba vložil do footeru, stále boli vľavo a neboli v strede stránky. Vieš poradiť aj s týmto prosím? Vďaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 <center> </center> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts